2777
2789
عنوان

خانما کسی تجربه استپ وزن داشته😥

99 بازدید | 13 پست

از اواخر آذر ماه شروع کردم ب رژیم از وزن ۱۰۵ شدم ۷۵ ولی الان نزدیک دوهفته میشه وزنم استپ شده حتی یه هفته کربوهیدرات رو حذف کردم وفقط پروتئین‌وسبزیجات استفاده کردم فایده نشد وهیچ تغییری وزنم نکرد به توصیه یکی از دوستان یه وعده ازاد ۱ ساعته برا خودم گذاشتم و کلی فست فود خوردم باز هیچی ،دارم دق میکنم کسی تجربه داره بگه لطفا

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو رژیمم یه ماهه استپ کردم ولی خب میدونم بخاطر ماه رمضونه یهو گرسنم میشه تا سحر ریزه خاری میکنم 

🌄🌤خورشید روزی برای همه به یک اندازه طلوع خواهد کرد🌤🌄 شاید ما آن روز را نبینیم!🪷اما زندگی چیزی جز امیدواری نیست...🪷

چجوری این همه لاغرشدی

ماه اول با حذف نان گندم ماکارونی  سیب زمینی و روغن شکر و هرجور قند مصنوعی شروع کردم تو یک ماه تقریبا ۱۰ کیلو کم کردم ب جای نون گندم  نون جو ب اندازه یک کف دست هر وعده،و غذای کبابی اب پز )بعد شروع کردم با کالری شمار زیره

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
برنامه خاصی انجام ندادی؟

پیاده روی میکنم تو هر شرایطی حتما باید پیاده روی داشته باشم روزی ۴۰ دقیقه بدون استپ راه میرم 

خیلی کمک میکنه 

🌄🌤خورشید روزی برای همه به یک اندازه طلوع خواهد کرد🌤🌄 شاید ما آن روز را نبینیم!🪷اما زندگی چیزی جز امیدواری نیست...🪷

ماه اول با حذف نان گندم ماکارونی  سیب زمینی و روغن شکر و هرجور قند مصنوعی شروع کردم تو یک ماه ت ...

شما رژیم لیمومی گرفتین؟

پیاده روی میکنم تو هر شرایطی حتما باید پیاده روی داشته باشم روزی ۴۰ دقیقه بدون استپ راه میرم  ...

عالیه ولی من دوتا فسقلی شیطون دارم اصلا نمی تونم پیاده روی برم حتی کلیپ ورزشی دانلود کردم تو خونه با نذاشتن چندر روز صبح زود تا خواب بودن بیدترشدم ورزش کنم حرکت اولی دیدم بالا سرمن😅

شما رژیم لیمومی گرفتین؟

فقط یه هفته گرفتم برای من فایده نداشت خیلی بیشتر لیمومی کم میکردم