2821
2789
عنوان

رمان خونا بیاید

132 بازدید | 19 پست

کدوماتون این رمانو خوندید  دختر اسمش پریزاد با و نامزدش هم  حامد است بعد روز خواستگاریشون یه روح  یا جن نمیدونم میاد  میگه تو مال منی  و خوابا ترسناک میبینه ادامشو نمیدونم اسم رمانش چیه

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یاخدا اینارو میخونید شباچجوری میخوابین😐😂😂

من یه زمانی تنهایی خونه فیلم ترسناک میدیدم 

گوشیو میزاشتم زیرسرم چیزی شد زود بزنگم مامانم😂😂😂😂😂هعی پرده ها وپنجره هارو چک میکردم که نکنه روح از پنجره به داخل نفوذ کنه😂😂سجاده وچادر نماز مامانو میزاشتم کنارم ازم دربرابر نیروهای شیطانی واهریمن محافظت کنه😂😂😂😂

یه قسمت آنابل بود روحه از روی کمد بچه رو نگاه میکرد میخواست بپره روی بچه بکشتش من یمدت نرفتم اتاق مامانم چون یه کمد بلند داشت روش عروسمای قدیمی گذاشته بودیم فکرمیکردم الان یکیشون میپره روم رفتنی اتاق بامامانم میرفتم مامانم ازشدت تاسف میزد روی صورتش میگفت اینم بچه ی من😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یاخدا اینارو میخونید شباچجوری میخوابین😐😂😂 من یه زمانی تنهایی خونه فیلم ترسناک میدیدم  گوشی ...

جرر  ن من دوست دارم فیلمم میبینم اما رمانو بیشتر دوست دارم

این رمان خوندم اما اسمش  یادم نیست  فککک کنم پریزاد بود که جن ب اسم مارز نامزد دختره رو م ...

وای از کجا دانلودش کردی  

یه قسمت آنابل بود روحه از روی کمد بچه رو نگاه میکرد میخواست بپره روی بچه بکشتش من یمدت نرفتم اتاق ما ...

وای منم یک بار حموم که میرفتم شامپو رو که میزدم چشمامو میبستم هی صلوات میفرستادم 😖😂

این رمان خوندم اما اسمش  یادم نیست  فککک کنم پریزاد بود که جن ب اسم مارز نامزد دختره رو م ...

رمان پریزاده اومدش