2777
2789

مشکل بینایی رو ک چک میکنن 

نمیکنن موقع زایمان تو بیمارستان؟

بچه ها تا ۳،۴ ماهگی توی رویا هستند

طول میکشه تا دنیای جدیدو ببینند

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست گرامی دید واقعی نوزاد بعد ۶ ماهگی هست ولی بخاطر دل خودت نشون دکتر بدش اینو ب خواهر زاده منم گفتن الان شش ماهس و همع چیو دنبال میکنه میگیره برمیگرده سمت صدا

هر روز تمرینش بده

خدا خیرتان دهد . شوهرم نمی گذاره ببرم دکتر همش نگرانم و جرات نمی کنم بهش اصرار کنم که بریم دکتر  ...

چقدر عین من هستین شوهر منم نمیذاره ببر دکتر

ولی خوبه که میخندیده براتون اگر‌برای منم بخنده امیدوار میشم از چند ماهگی میخندید؟

چقدر عین من هستین شوهر منم نمیذاره ببر دکتر ولی خوبه که میخندیده براتون اگر‌برای منم بخند ...

عزیزم از دو ماهگی شروع کرد به خندیدن . البته یه  لبخنده  کوچولو . الان نزدیک ۷ ماهشه ، یه شیطونی شده برای خودش . شما هم نگران نباش ان شالله که نی نی شما هم مشکلی نداره و سالم سالمه 😊