2777
2789
عنوان

بیاید ببینید حق با کیه

131 بازدید | 9 پست

خانوما شوهرم ی دخترعمو داره باهم مثل خواهر برادرن ده سال از خودش بزرگتره ولی من ازش خوشم نمیاد از شب بله برون ب شوهرم گفتم باهاش حرف نزن هرچی بوده قبل از من بوده الان دیگ زن داری نمیخام ببینم باهاش صمیمی هستی ولی بعضی وقتا باهاش ی‌ا چت میکنه یا زنگ میزنه واقعا الان س روزه سر اون باهم قهریم میدونه من ناراحت میشم ولی بخاطر اینکه اون ناراخت نشه بهش پی میده

خب مث خواهرشه چی بگم 

الان من و پسرخالم همینیم 

مثلا با هر کی هر جور حرف بزنم اما احترام منو نگه میداره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی داره بنظرم شما همینجوری الکی حق نداری شوهرت رو از رابطه با فامیلش منع کنی ولی اگر اون خانم ...

چیزی نیس خب اون یکم زیادی با شوهرم صمیمیه منم دوس ندارم..

تو رو خدا پسر خاله پسر عمو رو جمع کنین که مثل خواهر برادریم بابا طرف ازدواج کرده زن گرفته خواهر برادرای خودشم به حساب نمیاره چه برسه به پسر خاله و دختر عمو،کسی که ازدواج می‌کنه اولویتش باید همسرش باشه حالا چه خانم چه اقا،من اوایل ازدواجمون برادرشوهرام که مجرد بودن میخواستن دست بدن باهام من ندادم نه بخاطر اینکه مذهبیم نه ،بخاطر اینکه به شوهرم گفتم آقا شاید پس فردا زن گرفت زنش دوست نداشت با من دست بده برا چی از الان عادت بدم  

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍