2777
2789
عنوان

بیاین کمکم

51 بازدید | 4 پست

اول اینکه من شوهرم پولدار نمیشه گفت وضع مالیش خوبه خودش استاد کار تاسییسات کاره به فروشگاه تاسیسات داره چندماهیه کافه رستوران باز کرده بعد اینکه هرچی بخوام بهترینشو میخره گرون ترین ل بهترین مارک ولی یه عادت بد داره مثلا من امروز یه چیزی نیاز دارم حتما  الکی  میگه امروز نمیتونم چند روز دیگه همیشع هم همینو میگه اعصابم  خورد میشه دومم اینکه من هفته ای ۵۰۰ پول مثلا شارژ یا بیرونی برم ازش هر هفته میگیرم واسه خرید های دیگه یا کارتشو‌میبرم یا جدا ازش پول  میگیرم امروزم پول دو هفته و یه جا بک تومن صبح از کارتش انتقال دادم برا خودم با اینکه چیز خاصی نگفت مثلا دعوایی حرف بدی نه ولی یه جوری شد قیافش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اینکه یک تومن براش پولی نیست نمیدونم چرا احساس میکنم پول دادن به من براش  سخته پریروز ۱۸۰۰فق ...

چرا باید زورش بیاد؟؟،مگه پاستیل و مفتی میده دست مردم؟

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی