2777
2789

میدونم نباید میزدم اما اینقدر تکرر ادرار داشتم گفتم صددرصد علائمم شروع شده حتما شدم دیگ گفتم نزنم ها حالا ک زدم منفی شد نمدونم چکار کنم گریم بند بیاد فقط چرا آخه چرا این همه آدم باردار شدن یعنی یک دونه بچه سهم من از این دنیا نیس 😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سنگینی احساس میکنم سمت راستیمم خیلی بزرگتر از سینه چپیمه ولی امید ندارم قبلا اینجوری شدم ولی پری ...

منم چند ماهی هست سینه درد میشم ولی روز موعد قطع میشه و پریود میشم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
منم چند ماهی هست سینه درد میشم ولی روز موعد قطع میشه و پریود میشم 

آره دقیقا الانم اینجوریم سفت و سنگین شده قبلا یبار اینجوری شدم خوشحال شدم بعدش پری اومد خوشحالی گرفت بازم 

آره دقیقا الانم اینجوریم سفت و سنگین شده قبلا یبار اینجوری شدم خوشحال شدم بعدش پری اومد خوشحالی گرفت ...

یکی از دوستام بی سینه درد باردار بود خیلی نباید دل خوش کرد به علائم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.