2777
2789

زندگی تون به عنوان یه سرپرست خانوار چطوریه؟ چالش هاتون چیه؟ خودمم البته یه مادر مجردم که همسرم فوت کرده و حال روحیم هنوز اکی نشده، از حال خودتون بگید، از نحوه برخوردتون با بچه

خیلی سخت بود برای مادر منکه ،ایشون خودشون داغ دیده بودن ولی به خاطر ما همیشه سکوت کردن و گریه نکردن ریختن تو دلشون نه ما رو زد نه دعوا کرد تو اون دوران ،بنده خدا دیگه هم بابا بود هم مامان چیزی به اسم دلخوشی نداشت رفت سر کار و ما رو سر و سامون داد واقعا سخته عزیزم خدا همسرتون قرین رحمت کنه به شما هم عممر با عزت بده تا بتونید بچه هاتون بزرگ کنید 

خیلی سخت بود برای مادر منکه ،ایشون خودشون داغ دیده بودن ولی به خاطر ما همیشه سکوت کردن و گریه نکردن ...

خدا مادرتو حفظ کنه براتون، گریه نکردن خیلی برام سخته اما جلوی دخترم این کارو نمیکنم ولی مادر شادابی هم نیستم براش دلم میخواد رابطه مون خیلی عالی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا مادرتو حفظ کنه براتون، گریه نکردن خیلی برام سخته اما جلوی دخترم این کارو نمیکنم ولی مادر شادابی ...

آخ چقدر سخت دخترتون ۵ سالشه الان دیدم خدایی واقعا خیلی سخته براتون چطوری میخاین ساکتش کنید وقتی که هوای باباش میکنه 😭😭😭😭

خدا مادرتو حفظ کنه براتون، گریه نکردن خیلی برام سخته اما جلوی دخترم این کارو نمیکنم ولی مادر شادابی ...

سعی کن بچتون تو جمع بچه های دیگه بذاری بذار تنها نباشا گلم که دلش پر بشه اگه پدر یا مادر خودتون یا خدا بیامرز همسرتون هست یا داییش بیشتر بهش توجه کنه تو این سن اونم دختر واقعا دلتنگی براش سخته 

آخ چقدر سخت دخترتون ۵ سالشه الان دیدم خدایی واقعا خیلی سخته براتون چطوری میخاین ساکتش کنید وقتی که ه ...

دو سال و نیمه که فوت کرده و دیگه خیلی یادش نیست، فقط خودم از باباش براش تعریف میکنم که یه شخصیتی به نام بابا تو ذهنش شکل بگیره

سعی کن بچتون تو جمع بچه های دیگه بذاری بذار تنها نباشا گلم که دلش پر بشه اگه پدر یا مادر خودتون یا خ ...

یعنی ارتباط با خانواده پدری بیشتر باشه براش بهتره؟ از من متنفرن ولی دخترمو میبرن خونشون، یعنی به نفع دخترمه؟ نمی‌دونم اونو از لج من میبرن یا دوسش دارن البته

ببین یه چیزی بگم هیچوقت بچت رو از محبتت کم نکن شما یک کم عصبی و افسرده شدی حتما سعی کن بریی مشاوره بالاخره بچا چی میفهمه منم یه خواهر شوهر دارم واسه خودش دهن پاره ای دومی نداره ولی دخترم کلا دوست دار۶ بره پیشش نمیفهمه دیگه 

ببین یه چیزی بگم هیچوقت بچت رو از محبتت کم نکن شما یک کم عصبی و افسرده شدی حتما سعی کن بریی مشاوره ب ...

سیاستمو کامل عوض کردم از دیروز، تو خونه اصلا گوشی دستم نگرفتم و با عروسکش براش شعر خوندم بازی کردیم خوشش اومده بود چند بار گفت دوباره بخون منم دوباره خوندم، دیگه می‌خوام خیلی باهاش بازی کنم چون تا حالا خیلی خرجش میکردم یعنی هر چی که میخواستو فراهم میکردم ولی حالا از خرجا کم میکنم به بازی اضافه میکنم، از دیروز شروع کردم امیدوارم درست پیش برم