2777
2789

برا ورودی بهمن قبول شدم ولی نرفتم دانشگاه الان پشیمان شدم یعنی میشه از الان که ۲۸ فروردین برم دانشگاه ثبت نام کنم وبرم ،؟؟؟میشه،؟؟؟؟؟؟!!

پرسیدم گفتن قبل عید چند جلسه کلاسا تشکیل شدن وبعد عید مرتب تشکیل شدن یعنی میتونم خودمو به درسا برسونم میتونم قبت نام کنم،استادا اجازه میدن با غیبتایی که داشتم 

پوسیدم تو خونه هیچ کاری ندارم دلم تنگ شده برا دانشگاه قبلا یه رشته دیگه دوترم خوندم وانصراف دادم حالا پسیمونم میگم یه لیسانس بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من از چیزایی ک گفتی خبر ندارم من خودم پشت کنکوری ام.

چ دانشگاهی میری ازاد غیر انتفاعی پیام نور؟

چه رشته ای میخونی؟

در کل هرچیزی ک هست و برو آدم لیسانس داشته باشه بهتر از اینه ک دیپلمه باشه 

از کجا امده ای؟ امدنت بهر چه بود؟ به کجا میروی اخر؟

یکی از تایپک هاتو خوندم فقط اینو بهت بگم خووووووووش بحالت ک پزشکی میخونی و دانشگاه میری و آینده ات تضمینه و قراره شغل داشته باشی هرروز صد بار بگو خدایا دمت گرم

موفق باشی(:

یکی از تایپک هاتو خوندم فقط اینو بهت بگم خووووووووش بحالت ک پزشکی میخونی و دانشگاه میری و آینده ات ت ...

این که سرکار بری و درامد داشته باشی خیلی خوبه ، اما نه با پزشکی

انشالله به هرچی میخوای برسی عزیزم🌹

گاهی 
این که سرکار بری و درامد داشته باشی خیلی خوبه ، اما نه با پزشکی انشالله به هرچی میخوای برسی عزیزم🌹

همین پزشکی که تو میگی آرزوی خیلیاست خیلیا سالها میمونن پشت کنکور واسش.قدر موقعیتتو بدون.

مرسی♡