2777
2789
عنوان

من یخ سوال راجب روبیکا دارم

72 بازدید | 7 پست

شما فک کن روبیکار داری خب 

بعد صفحه شخصی هم داری خب ؟ 

من شماره شما رو سیو دارم اما فالو نکردم صفحه ات رو ولی شما صفحه من رو فالو کردی 

اگه شما استوری بذاری واسه من میاد ؟؟! یعنی من متوجه میشم شما استوری گذاشتی (یه نواری هست دور پروفایلا اونجوری منظورمه)

خداجونم تنها امیدم توییا عاشقتم ❤️ یه صلوات به نیتم میفرستی ؟! مرسی رفیق 💔 

تا فالو نکنی نه مگر اینکه بری توی صفحش

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه سوال راجب نی نی سایت دارم

چطور اطلاعاتمو ویرایش کنم؟

یا مثلا بخوام امضا داشته باشم باید چطور انجامش بدم؟

کمکم کنین لطفااا

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
منم یه سوال راجب نی نی سایت دارم چطور اطلاعاتمو ویرایش کنم؟ یا مثلا بخوام امضا داشته باشم باید چطو ...

بالای صفحه ک اعلان هاو پیام ها و... هست اون گوشه ک عکست هست بزن روش بعد بزن نی نی سایت من بعد عکستو و اینارو میاره بزن ویرایش

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜
بالای صفحه ک اعلان هاو پیام ها و... هست اون گوشه ک عکست هست بزن روش بعد بزن نی نی سایت من بعد عکستو ...

با تشکر

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)