گل کلم - خیار - هویج - سیر- فلفل - سبزی شور-کرفس
اینارو به اندازه دلخواه خرد کنید و بشورید بزارید شب تا صبح روی پارچه تا خشک بشه فقط روی هم تلنبار نکنید رو پارچه پخش کنید. به ازای هر 2 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری سرپر نمک نیاز دارید . هر چقدر موادتون زیاد بود مقدار آب و نمک بیشتر میشه . مثلا من برای دو تا گل کلم بزرگ و 1 کیلو خیار و 1 کیلو هویج 40 تا لیوان آب ریختم و 20 تا قاشق نمک و گذاشتم بجوشه وقتی جوشید بزارید 10 دقیقه قل بزنه بعد سرکه رو بریزید و خاموش کنید ( به ازای هر 4 لیوان آب 1.2 لیوان سرکه نیازه) و شب این کارو بکنید تا صبح سرد بشه . حالا دبه ها رو آماده کنید تمیز باشه و خشک . یکم سبزی شور میریزید بعد از مواد تون و یه حبه سیر و یه دونه فلفل بزارید و دوباره یکم از سبزی و دوباره از موادتون تا دبه پربشه روی مواد یکم سبزی و یه فلفل بزارید ( تو یه دبه ماست دو تا سیر و دو تا فلفل کافیه اگه میخواید تند بشه روی فلفل یه چاک بدید . ) حالا آب نمک سرد شده رو روش بریزید و یه نایلون روش بکشید و بزارید جای خنک تا یکم جا بیفته هر وقت خواستید درشو باز کنید بخورید . نوش جــــــــــــــان
سلام روزتون بخیر من شور گذاشتم ۳ هفته شده گذاشتم تو یخچال بعدش گذاشتم تو بالکن اونجام خنک بود ولی هنوز رنگ خیارش عوض نشده رنگ خیارشور نشده یکی گفت بزار جای گرم میترسم خراب بشه
من امسال برای اولین بار با این دستور درست کردم،سبزی رو نعنا و ترخون گرفتم اگه ۱کیلو ترخون گرفتید نیم کیلو نعنا،از برگهای خود کرفسم داخلش خورد کردم ریختم
حدودا ۱ماه زمان برد تا خوب جا بیفته ،از اولشم گذاشتمش جای خنک و روشو با نایلون پوشوندم و اصلا کپک نزد و طعمش عالی شد