طلاق نگیر ادمش کن جوری که عین سگ دنبال باشه البته ببخشید اینو میگم من شوهرم هربار دعوا میکنم میگه نمیخوامتو برو خونه بابات منم گوش نمیدم نمیرم فکر میکرد میترسم یا چی منم اخرین بار گفتم میرم پیش سگ باشم بهتر از تو خوبه سگ هر روز نمیگه برو خونه بابات فکر میکنی میترسم که نمیرم نخیر واسه دو روز سه روز نیومدم قرار نیس هر روز هر روز شوهرم کنم. عزیزم منم شوهرم اکثرا میگه پشیمونم زن گرفتم شرایط اقتصادی بده شرمندتم یا نمیتونم اونطور که باید تامین کنم اونطور که میخوای زندگی کنی اونم عصبانی بوده یه چی گفته دل نگیر
روانیه میمیره برای بچه های مردم چه برسه بچه ی خودش ولی با حرفاش منو داغون میکنه منی که ...
خوب بهتر برگه برنده داری بگو بچمو میبرم طلاق میگیرم بدبختیت بیشتر ادامه نداشته باشه بچمم میبرم دستو پلتو نگیره خوشبخت بشی بترسونش به هیچ عنوان ضعف نشون نده اونقد قوی باش ازت بترسه
ببین من سه روز خیلی فعالیت داشتم کمر درد و دارد داشتم به من گفت برای من زن بگیر پس کی میخواد ...
میگفتی عمت بچه تو توی شکمه منه بچه هردوتامونه توهم منو درک کن پاشو یه گوشه کارو بگیر میگفتی این چه طرز حرف زدنه خوبه منم بگم تو خوب بهم نمیرسی برو برام شوهر پیدا کن