2777
2789
برگشته به من میگه تو رو گرفتم بیچاره شدم بدبخت شدم

چقدر تو بچه ای نمیدونم علت بارداریت چی بوده منم تو بارداریم چند بار بدجور با شوهرم دعوا کردیم دعواست دیگع پیش میاد ولی حرفی از نگه نداشتن بچه نمیزدیم ما من میگفنم بیا امضا بده بچه رو بده من برو گشمو خودت اونم میگفت معلومه که میدم دوست داشتی ببر نگه دار دوست نداشتی خودم نمردم 😶البته ما هم بچه بازی داشتیم ولی حرف سقط اینا اصلا به ذهننون هم نمی یومد بعد دنیا اومدن پسرم به همسرم گفتم حب بیا الان امضا بده خضانتش مال من باشه دیگه بدونم بچه مال منه میگفت انگار قاطی کردی تو 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقشم  ولی خیلی حالم بده  دلم میسوزه مامان بی عرضه ای مثل من و بابای بی عقلی داره

گناه  داره ۲۲ هفته از نصف هم گذشته بارداریت الان که وقت فکر کردن به این چیزا نیست البته شاید من بد متوجه شدم منظورت سقط نباشه.. الان ناراحتی بذار آروم بشی بشین منطقی فکر کن ان شاالله مشکلت حل بشه

بمیرم برا دلت یجوری رفتار کن تا پشیمون بشه تقاص اینکارشو میده خدا جای حقه. گذر زمان تورو قوی میکنه ا ...

یه کبودی هرچقدرم کوچیک دبه داره.چرااینکارو میکنه ازخدانمیترسه؟؟؟؟ایناحق الناسه

یه لحظه بزن گوگل بنویس کلیپ کورتاژ جنین   خودت نظرت عوض میشه

بچه رو قیچی میکنن میارنش بیرون    

دلت میاد اونی که از خون خودته بچه سالم قیچی قیچی بشه تیکه تیکش کنن؟؟

همسده امام رضایوم😍
یه لحظه بزن گوگل بنویس کلیپ کورتاژ جنین   خودت نظرت عوض میشه بچه رو قیچی میکنن میارنش بیرون ...

غلط کردم بهش فکر کردم به خدا عاشقشم 

همش دارم باهاش حرف میزنم انگار جلوی چشمامه 

شرایط طلاق رو دارم 

چه خونه چه درآمد چه کار 

ولی روحی نابودم