برگشته به من میگه تو رو گرفتم بیچاره شدم بدبخت شدم
چقدر تو بچه ای نمیدونم علت بارداریت چی بوده منم تو بارداریم چند بار بدجور با شوهرم دعوا کردیم دعواست دیگع پیش میاد ولی حرفی از نگه نداشتن بچه نمیزدیم ما من میگفنم بیا امضا بده بچه رو بده من برو گشمو خودت اونم میگفت معلومه که میدم دوست داشتی ببر نگه دار دوست نداشتی خودم نمردم 😶البته ما هم بچه بازی داشتیم ولی حرف سقط اینا اصلا به ذهننون هم نمی یومد بعد دنیا اومدن پسرم به همسرم گفتم حب بیا الان امضا بده خضانتش مال من باشه دیگه بدونم بچه مال منه میگفت انگار قاطی کردی تو 😑
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عاشقشم ولی خیلی حالم بده دلم میسوزه مامان بی عرضه ای مثل من و بابای بی عقلی داره
گناه داره ۲۲ هفته از نصف هم گذشته بارداریت الان که وقت فکر کردن به این چیزا نیست البته شاید من بد متوجه شدم منظورت سقط نباشه.. الان ناراحتی بذار آروم بشی بشین منطقی فکر کن ان شاالله مشکلت حل بشه