2777
2789
عنوان

نامزد شما اهل محبت هست ؟

339 بازدید | 27 پست

نامزدای شما چند وقت یبار بهتون زنگ میزنن؟یا میان دیدنتون؟

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊

زندگی با ادم بی احساس مرگه

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

کم بود 

ولی عاشقم بود 

یساعت فاصلمون بود

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من همش بحث و دعوا داشتیم هنوزم داریم و هم‌چنان خواهیم داشت 😂

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

زندگی با ادم بی احساس مرگه

خیلی بدتره 

نامزدم میگه براچی زنگ بزنم ..همون حرفای قبل رومیخای بگی دیگه خخخ

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊

اره... اصلا به خاطر همین دوسش دارم بهم عشق میده بدون منت و توقع

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

سرچی دعوا داشتین؟

ولی دوسش داشه باش

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
نامزد که نیست شوهرمه بله خیلی زیاد محبت می‌کنه 

دوست پسرم نیست

شیرینی خورده ایم ولی عقد نکردیم 

ازالان میگه هرروز چرا زنگ بزنم..همون حرفای قبل رومیخای بگی دیگه

دوست پسرم نیست شیرینی خورده ایم ولی عقد نکردیم  ازالان میگه هرروز چرا زنگ بزنم..همون حرفای ...

خب پس چجوری از حال هم خبر داربشین ؟ما از لحظه ای که عقد کردیمپیش هم بودیم تا الان همیشه هم پیام و زنگ میزد هردیقه الان که ازدواج کردیم ۳ ساله شاید ۱۰ درصد کمتر شده 

سرچی دعوا داشتین؟

چیزای الکی 

همی دیروزم اومده دنبالم رفتیم گشتیم خوش گذروندیم آخر شب رفتیم نونوایی نون بگیریم چون صف خانما کم بود به من گفت برم منم رفتم ،صاحب نونوایی گفت عزیزمممممم چقدر نون میخوای 

اینم پشت سرم اومده بوده یه دفه شنید گفت ۱۰ تومن میخواد آخرشم دعوامون شد منم گریه کردم 

همین!

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

ولی دوسش داشه باش

دارما ولی خیلی کم شده 

نسبت به روزای اول واقعا کمتر دلم براش تنگ میشه 

اصن هرچی ازش دور تر باشم بیشتر حالم خوبه