2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

152 بازدید | 14 پست

بچه ها من تقریبا ۵ ساله ازدواج کردم قبلا پسر عموم خواستگارم بود وازمن خوشش میومد البته من علاقه ای بهش نداشتم فقط یکطرفه بود گذشت ومن ازدواج کردم وزندگیم همیشه مشکل داشته تا الان اونم زن نگرفته پیش یکی دونفر گفته بود منتظرم که مثلا من طلاق بگیرم بیاد بامن ازدواج کنه و ازاین حرفا 

حالا چندماهه تقریبا هرشب خوابش میبینم نمیدونم چرا 

علتش چیه این بگم که واقعا هیچوقت دوسش نداشتم اما نمیدونم چرا همیشه ذهنم وفکرم مشغول اون میشه که خوابش ببینم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم پسر عموت چرا میگه منتظر تو طلاق بگیری.مگه هرکی ازدواج کنه باید حتمی بعدش طلاق بگیره.مگه زندگیت خوب نیست.

یاشایدم پسر عموت داره کارایی می‌کنه مثل جادو و سحر که باعث بشه تو طلاق بگیری و زنش بشی.برای همین خوابشو میبینی

دانشجو
سلام دوست عزیز،بخاطر اینه که بهش در طی روز فکر میکنی ودر ضمیر ناخودآگاهت حضور داره

به خدا فکرم

نمیکنم چون شوهرم خیلی دوست دارم

ولی مثلا یه حس ترس دارم ازش همین چون حس میکنم دوست داره زندگی من بهم بخوره 

بعدشم پسر عموت چرا میگه منتظر تو طلاق بگیری.مگه هرکی ازدواج کنه باید حتمی بعدش طلاق بگیره.مگه زندگیت ...

زندگیم که جالب نیست خیلی باشوهرم مشکل داشتم 

اینم نمیدونم شاید ولی خودم به دعا وجادو اعتقاد ندارم 

دقیقا داری خودت رو فریب میدی بهش فکر نمیکنی ،در صورتی که در ضمیر داری فکرش رو میکنی 

به خدا من اصلا ازاون خوشم نمیاد ولی میترسم ازش همین آدم مرموزیه شوهرم ازش بدش میاد وروش حساسه مثلا ازوقتی ازدواج کردم دوسه بارم خونه عموم نرفتم 

به خدا فکرم نمیکنم چون شوهرم خیلی دوست دارم  ولی مثلا یه حس ترس دارم ازش همین چون حس میکنم دو ...

حس اخطاری که به زن داده میشه هیچ وقت اشتباه نیست.احتمالش هست واقعنی میخواد زندگیتو خراب کنه.من خودم همیشه بهم اخطار داده میشد که زندگیم ی روزی بخاطر ی نفر به فنا می‌ره.خدا شاهد واقعا هم همینم شد.زندگیم نابود شد.بخاطر هیچ و پوچ‌.چون ی نفر هست که نمیخواد خوشبختی و موفقیت منو ببینه.

دانشجو
حس اخطاری که به زن داده میشه هیچ وقت اشتباه نیست.احتمالش هست واقعنی میخواد زندگیتو خراب کنه.من خودم ...

خب  من چیکارکنم واقعا  این ۴ سالم یه روز خوش ندیدم همیشه مشکل داشتیم 

زندگیم که جالب نیست خیلی باشوهرم مشکل داشتم  اینم نمیدونم شاید ولی خودم به دعا وجادو اعتقاد ند ...

مگه من اعتماد داشتم به دعا و جادو نه نداشتم هنوزم ندارم اما سحر وجود داره جادوگرم وجود داره.شوهر منو سحر کردن بخاطر هیچ با دوتا بچه طلاقم داد.زندگی من و بچه هامو نابود کرد.

دانشجو
خب  من چیکارکنم واقعا  این ۴ سالم یه روز خوش ندیدم همیشه مشکل داشتیم

خب خواهر من این آدم همینجوری ساکت که ننشسته.حتما داره ی کارایی می‌کنه.من شوهرم دوسم داشت ولی چی شد الان جدا شدیم.هنوزم تو حصار سحر و جادو.بچه هامو می‌بره ی هفته پیش خودش اما دست تو جیبش نمیکنه ی چی براشون بخر.عید نزدیک اما هیچی برای بچه هام نخریده به دخترمم گفته هیچی نمیخرم. یعنی من فقط نشستم به صبر خدا.ان شاء الله اونی که زندگی منو و بچه هامو تباه کرد ی روزی بجوری تقاص میده.هنوز فقط طلاق من نبود خیلی بلاهای دیگه سرم آوردن.با اینکه من اعتقاد هم ندارم .هنوزم ویل کنم نیستن دارم واس کنکور میخونم خدا شاهد کاری کردن باهام که کنار کتاب که میرم تا خودآگاه پلک هام رو هم میوفته و به خواب میرم.اصلا هم چیز عادی نیست

دانشجو

نمیتونم پیش ی ساحر برم هم تو شهرمون نیست و هم راهش دور هم اینکه رفتن پیش ساحر ی مسلمان رو تا چهل روز کافر می‌کنه.نه نماز نه روزه هیچی توی چهل روزش قبول نمیشه.جز کافران میشه واگه توی این چهل روز بمیره مستقیم می‌ره جهنم .منم خیلی میترسم. مگرنه ی ساحر می‌تونه پیدا کنه اونی که دنبال نابودیمه.اما من ترجیح میدم از اینکه جهنمی بشم همون بهتر صبر کنم خدا خودش تقاصشون بده

دانشجو