2777
2789
عنوان

اون توستر یا ماکروویو چی بخرم؟

142 بازدید | 15 پست

سلام دوستان میخوام یه فر بخرم که بتونم باهاش همه چی بپزم قابلیت گرم کردن و یخزدایی هم داشته باشه و قیمتش هم بالای ۱۰میلیون نباشه بنظرتون چی بخرم و چه مارکی ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم قراربدید❤️

تعداد رای : 6
نظرسنجی
اون توستر
3
50%
فرگاز
2
33%
ماکروفر
1
16%
مدل های دیگه فر
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مارک و مدلی پیشنهاد میدین؟

ما خودمونnovik داریم دیگه از برندهای دیگه اطلاعی ندارم میتونی بری از لوازم خانگی ها بپرسی بیشتر راهنماییت کنن

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

ماکروفر فک نکنم زیر ده میلیون باشه  توستر خوبه یخ زدایی هم داره

چطوری یخ زدایی میکنه؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
ما خودمونnovik داریم دیگه از برندهای دیگه اطلاعی ندارم میتونی بری از لوازم خانگی ها بپرسی بیشتر راهن ...

اینقدر مارکا زیاده که آدم گیج میشه لوازم خونگی ها هم فقط مارکایی که خودشون دارن رو معرفی میکنن 

مارکش چیه عزیزم؟

عزیزم اکه میخوای باهاش کلی فذا و ها و کیکای مختلف بپزی و قیمتش مناسب باشه اون توستر ... اکه قیمت برات مهم نیست و همین کارایی رو میخوای فر

اکر میخوای غذا گرم کنی یخزدایی کنی به عبارتی برای کارای روزانه میخوای استفاده کنی ماکروفر

توستر یخ زدایی نمیکنه ک  حداقل من ندیدم الان تعجب کردم دوستمون گفت

منم ندیدم 

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
https://s8.uupload.ir/files/inshot_۲۰۲۳۰۴۱۷_۱۱۳۱۰۲۴۵۰_mw3u.jpg

مآل منم این عکسو داره ولی نمیدونستم واسه چیه مرسی