2777
2789
عنوان

خیلی کم حرفم

280 بازدید | 30 پست

وقتی توی جمع میشینم اصلا نمیتونم حرف بزنم همه فک میکنن مغرورم در صورتی که اصلا اینطور نیست یا مثلا وقتی تنها میشم با یک نفر اون همش حرف میزنه با من و من نمیتونم حرف بزنم نمیدونم دست خودم نیس حرفم نمیاد.به اون بنده خدا هم بر میخوره.نمیدونم باید از چی حرف بزنم.شما وقتی دو نفر میشین تو محل کار یا هرجایی از چی حرف میزنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمکم حرفم و از پرحرفی هم متنففففرم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
منم کم حرفم تا طرفو حسابی نشناسم مثلا یک هفته اینا نمیتوننم از هردری سخنی حرف بزنم

بعدش که شناختی چی بهش میگی؟چجوری سر صحبتو باز میکنی؟چه حرفایی میزنی؟

واااا چطور حرفت نمیاد مثلا اگه من و شما یه جا باهم بشینیم من بگم چه خبر شما جوابمو نمیدی؟با بگم مامان اینا چکار میکنن؟یا بگم این مانتو چقد بهت میاد ،جواب هیچکدومو نمیدی؟؟خب حرف زدن همینطوریه دیگه اینکه یکی بحثو شروع میکنه شمام در جوابش یه چیزی میگی تماااام واقعا این چیه اینقد سختش کردی