2777
2789
عنوان

هدیه برای تولد نوزاد🎁

| مشاهده متن کامل بحث + 4356 بازدید | 27 پست
دقیقا به همین فکر میکنم میگم الان با ۳۰۰ ۵۰۰ چیزی نمیشه ولی بدست آوردنش هم سخته

دقیقا همینه من خودم برای تولد خواهر زاده و برادرزاده ۲۰۰با۳۰۰میدم جدا خجالت میکشم ولی خب ماشالله تعداد هم زیاده نمیشه بیشتر از این داد😢

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
یه جور شده کادو بردن سخت شده ،از این ور به جیب خودت و درآمدت نگاه میکنی ۳۰۰شاید زیادم باشه ولی از او ...

دقیقا

یه بار برادرشوهرم تینا رو شام دعوت کردیم، برای اینکه دست خالی نباشن، برا بچم پوشک خریدن آوردن🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا کوچک هست اتفاقا من هم دنبالش بودم سین گالری چیزای خوب داره Cin 

آخه یه گوشواره کوچک پرسیدم ۲ میلیون و خورده و..‌ میشد

مگر همین سکه های پارسیان بشه خرید

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
دقیقا یه بار برادرشوهرم تینا رو شام دعوت کردیم، برای اینکه دست خالی نباشن، برا بچم پوشک خریدن آورد ...

عالی بود خوبه سایزش میدونستن😁

دقیقا همینه من خودم برای تولد خواهر زاده و برادرزاده ۲۰۰با۳۰۰میدم جدا خجالت میکشم ولی خب ماشالله تعد ...

آره واقعا

بستگی به عرف منطقه داره ما معمولا ۴۰۰ تا ۵۰۰ میدیم . شما اگر رابطه تون در حد یک همکار ساده است کمتر ...

لباس نوزاد که نگید یدونه تی شرت ساده خونگی دوستم برای دخترش خرید ۵۰۰ حالا چه برسه به مجلسی

لباس نوزاد که نگید یدونه تی شرت ساده خونگی دوستم برای دخترش خرید ۵۰۰ حالا چه برسه به مجلسی

من نمی دونم از کجا خرید می کنند والا من خودم بچه کوچیک دارم و براش لباس می خرم .... قبل از عید هم برای کادو یک سر همی نوزادی شیک خریدم حدود ۲۵۰ تومان شد 

من نمی دونم از کجا خرید می کنند والا من خودم بچه کوچیک دارم و براش لباس می خرم .... قبل از عید هم بر ...

مرسی عزیزم🌹

دیگه فکر کنم همون کارت هدیه بدم 

آخه یه گوشواره کوچک پرسیدم ۲ میلیون و خورده و..‌ میشد مگر همین سکه های پارسیان بشه خرید

سکه پارسیان ارزشی ندارد خب،بخواد چن روز دیگه بفروشه نهایت ۱۰۰تومن ازش میخرن،همون پول رو بدین تا برای بچه شون چیزی ک دوست دارن رو بگیرن،اگر لباس هم ببرین ممکنه باب سلیقه شون نباشه

سکه پارسیان ارزشی ندارد خب،بخواد چن روز دیگه بفروشه نهایت ۱۰۰تومن ازش میخرن،همون پول رو بدین تا برای ...

آره راست میگید همون کارت هدیه میگیرم با گل میبرم براشون