2777
2789
عنوان

بی بی سلیمانی مشهد برای نازایی

1374 بازدید | 28 پست

سلام دوستان کسی رفته پیش بی بی ؟؟

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی  دعا میکنم نینی دار بشی  میدونی اونایی که دیر بچه میارن وقتی باردار میشن اکثرا دخت ...

ممنون ازت مهربونم 🌹

دعا کن که نتیجه بگیرم و خدا جواب دعاهامو بده🥲

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
آدرسش کجاست چ جوری میشه نوبت گرف

حرعاملی 

باید حضوری بین ساعت ۳ تا ۷ بری 

برای بارداری اره نتیجه دیدم ولی سقط شد  بعد دوماهش خودم طبیعی دوباره حامله شدم

بی بی راهکاری برای جلوگیری از سقط بهتون نگفت؟

نه ...گف اون ضعیف بوده سقط شده ولی گفت بعدش زود حامله میشی که شدم خداروشکر 

خداروشکر عزیزم 

انشالله صالح و سالم باشه🤲

برای منم دعا کن که خدا به زودی بهم یه بچه سالم و صالح بده🥲