2777
2789
چه جالب و چقدر ارزشمند

مرسی

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 
اره قبولش ندارم پدرشوهرم گفته حق نداره بیاد خونم

نظر پدر شوهرتون نظر ایشون شما خانواده جدا و‌مستقل هستید که برای روابطتتون خودتون باید تصمیم بگیرید

بهترین و عاقلانه ترین رفتار همین با احترام و دوستانه اما صمیمیت نه

حالت زمان بگذره از هم شناخت پیدا کنید شاید این قد رفتار و برخوردشون دوستانه و خوب بود که شما هم باهاش روابطتون گرم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتی یبارم ب پدر ومادرش نگفته ب کسی علاقه دارم ب خواهرش گفته اونم گفته مناسب تو نیی خودسر با خونو ...

عه ،حالا بنظرخودت ک میگی بکماهه اومده چجوریه؟ قشنکه ؟‌چرا گفتن بدرذ تونمیخوره مگه چشه سن منش بالاس با مطلقس چیه مگ

عه ،حالا بنظرخودت ک میگی بکماهه اومده چجوریه؟ قشنکه ؟‌چرا گفتن بدرذ تونمیخوره مگه چشه سن منش بالاس ب ...

بد نیس من ک اصلا ندیدمش  ولی زیاد سر وصدا نداره 

میگن نیت سوءاستفاده داره چندسالم بزرگتره

بد نیس من ک اصلا ندیدمش  ولی زیاد سر وصدا نداره  میگن نیت سوءاستفاده داره چندسالم بزرگ ...

شایدم واقعا ادم خوبی باشه ،انشالا دراینده باخونواده کناربیان،الان دیگ هیشکی اهمیت نمیده طرف سنش چیه دیگ همه رسوماتو کنارزدن