من بار اول دنبی زدم یه سی سی که جذب شد گفتن بار اول جذب میشه خب این قبول
رفتم ترمیم بار یه سی سی دیگ دنبی زدم اونم جذب شد
بار سوم تاپ کیو زدم باز یه سی سی زدم بخدا ولی تا چند روز پیش خوب بود که اینم داره جذب میشه لعنت ب من و شانسم. چیکار کنم بدنم گرمه . مامانم و خواهرم هم از ژل لب من زدن ولی لب اونا پف داره فرم داره قشنگ ولی نمیدونم چرا من
هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن نگا من دو بار دنبی زدم هر بار یه سی سی ۱۵۰۰ ینی دو تا زدم شد سه تومن بعد رفتم یه مارک ارزون زدم که مامانم اینا زدن موند اون به تومنی بود بخدا قشنگ الان دارن ژل لبشونو با اینکه یه تومنی بود
هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍