2777
2789
عنوان

چرا از من بدشون میاد واقعا؟!!!😐

295 بازدید | 24 پست

دوستان من یه عکس بامزه از بچم گرفتم و هم توی گروه خانواده همسرم و هم گروه خانوادگی خودم گذاشتم، کاش میتونستم اسکرین شات واکنش هاشون رو بذارم براتون واقعا برام جالب بود، گروه خانواده همسرم فقط یه نفر استیکر خنده فرستاد و بقیه همه گفته بودن چرا اینجوریه، چرا فلان کردی، فقط ایراد، در صورتی که تو گروه خانوادگی خودم همه خندیدن و کلی شوخی کردیم، واقعا برام سواله چرا انقدر در برابر عروس جبهه میگیرن؟من توی این همه سال کوچکترین بی احترامی نکردم و حتی جواب زخم زبون هاشون رو با سکوت و لبخند دادم،تا این که چند مدت پیش بهم زخم زبون زده شد و منم بدون کوچکترین بی احترامی پاشدم اومدم خونم، از همون موقع کینه کردن و واقعا رفتارشون عوض شده، فکرکنم اگه از اول جواب زخم زبوناشون و میدادم الان قطع رابطه کرده بودیم بخدا😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید به واکنش خانوادت میگی شوخی به واکنش اونا میگی ایراد و گیر

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

بعضی ادماهمبنجورین دربرابرعروس جبهه میگیرن بعضی عروسام دربرابرخانواده شوهرمیگیرن اکثراخانواده خوب عروس لجوج گیرشون میاد ودخترای خوب میوفتن تودام خانواده های لجوج خداکنه ادمای شبیه بهم باهم اشنابشن

خب نفرست براشون

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده