2777
2789
بستگی ب خودت داره  من چون خودم افسردم اوکیم با افسرده ها

نه من خودم  بیشتر دوس دارم با کسی ک همیشه خوشحال هست دوستی کنم خیلی سعی کردم درستش کنم نشده نخاسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من خودم  بیشتر دوس دارم با کسی ک همیشه خوشحال هست دوستی کنم خیلی سعی کردم درستش کنم نشده نخا ...

شما که رفتار تضاد ایشون دارین تا حدودی شاید موثر باشین اما تا خودشون نخوان نمیشه 

اگه میخپاین باهاشون قطع ارتباط کنین فقط طوری باشع ک صدمه نبینن خیلی و تاثیر بذاره روشون 

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋
من یه رفیق داشتم خیلی حساس بود و افسرده کمک کردم خوب شد اما ضربه زد و رفت:)

اینم هم اینجوریه خیلی از خود راضی هست 

من اصلا جرات ندارم. بگم با فلانی دختر بیرون بودم سریع قهر می‌کنه ک چرا با این رفتی. بیرون

اینم هم اینجوریه خیلی از خود راضی هست  من اصلا جرات ندارم. بگم با فلانی دختر بیرون بودم سریع ق ...

ببین رفیق بودن ب اون نیس فقط خودت رفاقت ب خرج بدی

باکسی رفیق باش ک هم روحیه خودت باشه باعث رشدت بشه نه اینکه باعث ناراحتی و قهر

این رفیق ها همشون فرمالیتن

امروز تو مسیر یکی از دخترا چنان با ذوق و دوست داشتن از رفیفش میگفت برام واقعا خوشحال شدم برا این دوستیشون رفاقت یعنی این 

ببین رفیق بودن ب اون نیس فقط خودت رفاقت ب خرج بدی باکسی رفیق باش ک هم روحیه خودت باشه باعث رشدت بشه ...

از ی طرفم دوس ندارم ولش کنم آخه دلم براش میسوزه خودمم ی آدمی هستم ک با همه گرم میگیرم این خوشش نمیاد حسودی می‌کنه 

احساس میکنم دوست ندارم من پیشرفت کنم 

از ی طرفم دوس ندارم ولش کنم آخه دلم براش میسوزه خودمم ی آدمی هستم ک با همه گرم میگیرم این خوشش نمیاد ...

منم ادمی بودم باهمه زود صمیمی میشدم و زیاااد ضربه خوردم این کارو نکن دیگه باهمه حرف بزن اما معمولی صمیمی نشو