2777
2789
عنوان

اگه ان شالله بچه هاموببینم

400 بازدید | 25 پست

اگه بچه بگه مادرمونمیخام ببینم چیکارکنم  امروز خواهرم گفت پسرت گفته بحث مامانمونکن امیدی ندارم ببینمشون یعنی میشه خدایکاری کنه پسرم خودش بیاد بگه دوسدارم بیام پیشت قلبم درد میکنه ازحرف خواهرم خدا چیکارکنم که پسرم بیاداگه نیاددلم میشکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا شدید؟ بچه چند سالشه

ازهمه لحاظ بهم ضربه زد بارجاریم میرفت بازاربی محبت بی احساس نمیرفتم ارایشگاه نمیرفتم بازارهیچی واسم نمیخرید باجاریام خوش بود بهش پول میداد واسه خونم وسیله بخرن یالباس واس بچه ها مث خواهربرادربودیم همش توگوشی همش سرکار 

دوتایکی فلجه یکی هم شکرخداسالم 

جفتشونو گذاشتی پیش باباشونو طلاق گرفتی؟ 

من کامل مشکلاتتو درک میکنم ولی بچه اینو نمیفهمه که فقط میگه مامانم مارو گذاشت و رفت حالا چندنفرم باشن هی تو گوششون بخونن بدتو بگن دیکه بدتر 

🤍🌱
هفت ماهگی دورسرش کوچیک شد اترفی 😭ازشون دورم دلم تنگشونه 

بگردم برادل تنگت درکت میکنم من 3روز ازبچم دوربودم مردم زنده شدم وای بحال دل توعه مادرجانا الهی خودش بگه مادرمومیخام     

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
جفتشونو گذاشتی پیش باباشونو طلاق گرفتی؟  من کامل مشکلاتتو درک میکنم ولی بچه اینو نمیفهمه که فق ...

اره پیششونه همه خرابی منومیگن پیشش ازشون دورم یکسال ندیدمشون خداهیچ بچه روازمادرش جدانکنه