2777
2789

من هم ورزش هم رژیم و حلقه.

رو پهلو عجیب موثره عاشقشم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکر نکنم تو از یه ور هی بخور شیکم گنده کن چه فایده داره کل روز که نمیتونی حلقه بزنی کمرت اسیب میبینه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
چطور یادگرفتی من خریدم تاالان یادنگرفتم داره خاک میخوره

منم اولش خریدم فقط یه دونه می تونستم بزنم بعد میفتاد تاکید می کنم فقط یه دور🥲

الان تا یه ساعت از رو کمرم نمیفته تا خودم نخوام

با تمرین میشه 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

شکم نداشتی؟

داشتم 

ولی شکممو با ورزشای دیگه آب کردم مثل پلانک ، شنا ، خلبانی و دراز نشست

منم اولش خریدم فقط یه دونه می تونستم بزنم بعد میفتاد تاکید می کنم فقط یه دور🥲 الان تا یه ساعت از ر ...

تمیرین میکنم فقط وقتی قرمیدم خودمم نمیوفته البته یکم بعد میفته اموزشی هم دیدم انجام دادم نشد

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
تمیرین میکنم فقط وقتی قرمیدم خودمم نمیوفته البته یکم بعد میفته اموزشی هم دیدم انجام دادم نشد

هر روز انجامش بده روزی یه ربع کافیه واگرم افتاد مهم نیست تکرارش کن

بعد مدتی میبینی که تا ساعت ها قر میدی و نمیفته😄