2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10858697/دلم-خیلی-میخواد-فرش-بخرم-اما-اونی-که-دوست-دارم-پیدا-نمیکنمفرش-تیره-دوست-دارم?postId=285875308

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه 🥰 ببخشید میشه بگین رژیم هم گرفتین یا نه ؟ چه چیزایی رو رعایت کردین ؟ 

مرسی گلم 

ان شاءالله خدا قسمت شما و هرکسی که دوست داره هم بکنه

رژیم نگرفتم فقط یه سری نکات رو رعایت کردم. 

عسل و پودر دارچین

عسل و پودر زنجفیل 

عسل و سیاه دونه 

خودمو همسرم چهل شب از هرکدوم اندازه یه فندق

میخوردیم البته همسرم خبر نداشت که چیه و برای چیه😉

میگفتم ضد سرماخوردگی و کروناست

خودم خیییلییی کم تخم هویج هم همراهش میخوردم چون شنیده بودم کیست میاره ترسیدم و کم خوردم

خربزه قبل بارداری و ماه اول بارداری

و یک سری نکات از تاپیک لوبیا...

سونو هم رفتم..

[QUOTE=287667262]مرسی گلم  ان شاءالله خدا قسمت شما و هرکسی که دوست داره هم بکنه رژیم نگرفتم فقط یه سری نکات رو ...[/QUOTببخشید عزیزم شما هم دوره هاتون ۳۰ ، ۳۱ بود روز چندم رفتین برای سونو ؟

[QUOTE=287667262]مرسی گلم  ان شاءالله خدا قسمت شما و هرکسی که دوست داره هم بکنه رژیم نگرفتم فقط ...

بله

طبق علائم خودم حساب کردم

روز ۱۴ رفتم دکتر گفت الان نیست

احتمالا روز ۱۷ یا ۱۸ تخمک گذاریه منم دیگه نرفتم ولی بنا رو گذاشتم بر همون روز  چون زیییاد برام مهم نبود دخترم میشد دوست داشتم😍😍😍