2777
2789

منوشوهرم خیلی وقته لباس نخریدیم البته من مامانم برام تکی توکی میخره

بعد یه پول اومد دستمون قرارشد بریم لباس بخریم چون شوهرم سرکار میره زشته لباس کهنه باشه

بعد که رفتیم بحثمون شد نخریدیم بعد چند روز بعد شوهرم رفته بود خرید حتی به منم زنگ زد پول زدم به کارتش بهم گقت میخوام کفش بخرم پول داشتا بهمم گفت دارم ولی یکم دیگه میخواست منه خرم فکر کردم میخواد سوپرایزم کنه برا منم کفش بخره

دیدم اومد.خونه با خریدای خودش😔

پولمون ۱۰تومنه ولی شوهرم میگه نخریم برات تا دوباره پول بگیرم ولی معلوم نیست ولی خییییلی دلم شکست

ببخشید ولی از شوهرت بدم اومد....منم سرکار نمیرم ولی همسرم اول برای من خرید می‌کنه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادما دست عبرت میگیرن تا اشتباه نکنن

توعم همینجوری باهاش باش

یاد بگیر مثل اون اول خودتو دوست داشته باشی گرچه شوهرت لای درز دیوارم نمیرزه 

بابای من ۴ سال وضعمون خراب بود هیچ بار برای خودش یدونه لباس نخرید ولی میبرد مارو دونه دونه خریدامونو میکرد میگفت بپوشیم اخرم ذوق میکرد ک چقدر قشنگ شدیم و مبارکمون باشه 

.

سر چی بحثتون شد؟

دوستش برا روز زن برای زنش کفش خریده بود بعد این دست خالی اومده بود حتی میکفت که با دوستش رفته کفشو خودش انتخاب کرده

انقددذذ دلم شکست که زبونم بند اومده بود