2777
2789
دوستان میشه تجربه تونو بگین
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش وزن کم‌میکردم دکتر گفت برو سونو رفتم سونو دو بعدی که گفتن سن جنین یک هفته تا ده روز عقبتره از سن حاملگی دکتر برام سونوی داپلر نوشت انجام دادم مشکلی نبود فقط دو هفته استرس شدید گرفتم با وجود اینکه شکمم تا روز آخر کوچیک بود بچم ۳ روز پیش دنیا اومد با وزن ۲۹۰۰ خدا لعنت کنه این سونو گرافی های استرس زا رو
خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی،کوچولوم رو به تو سپرد م و بیمه 
چن روز پیشم که دکترم ارتفاع رحمم رو اندازه گرفت گف از سن سنو گرافی دوهفته کمتره و وزنتم زیاد نشده...و دوباره برو داپلر تا ببینیم مشکلی نباشه...اما من دیگه نمیرم
مثلن ممکنه بندناف خونرسانی رو خوب انجام نمیده یا جفت جلوی رشد رو بگیره...که البته تو سنوی داپلرم هیچکدوم اینا نبود و من خودم معتقدم که این اختلاف سایزهای دور شکم با بقیه جاها ژنتیک هس
عزیزم توی این سایت خیلی تاپیک در این مورد خوندم وقتی سونو داپلر دادی و گفت جفت سالمه و خونرسانی کافیه. و تغذیه شما درست و کافیه و استرس نداری، یعنی هیییچ مشکلی نیست نی نی ژنتیکی لاغره ، مثل پدر مادرش سونو که ترازو نیست ، حدودی میگه ولی اینو مطمین باش استرسی که این چندروز داری و احتمالا تا آخر داری ظلم در حق بچته از تجربیات بقیه عبرت بگیر دکترها بخاطر مسیولیتی که دارن مجبورن اگه چیزی کم و زیاد شد بفرستن سونو سونو هم حدودی میگه اونا میترسن بعدا براشون مشکل درست نشه مثل یک مادر خوب دیگه به iugr فکر نکن ، بنداز دور خوب غذا بخور ، آروم باش، از خودت فیلم و عکس یادگاری بگیر انقدر زود میگذره که دلت تنگ میشه یکدفعه دیگه تاپیک بزنی نگرانی میام خونتون دعوات میکنم که نی نی رو اذیت میکنی ها.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]