2777
2789
عنوان

بچه ها اون تاپیکی که قرص خورده بود چرا ترکید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 29 پست
اون وقت اگه امید فکر کنه تو اونو برا ابرو میخوای چی؟

وات؟

برا آبرو یعنی چی؟

چه ربطی داره من میگم دارم به فنا میرم کمکم کن😂🙌🏻

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم بهش گفتی؟

آجی جنبه هاای مثبتش بیشتر از منفیشهه

جنبه منفیش فقط اینه ک من خرریت کردم و بچه بازی درآوردم اومدم تو سایت اطلاعات دادم و نظر خواستم:)💔

جنبه های مثبتش یکیش اینه ک بحث باز میشه و از یه طرف مرد ها‌خوششون میاد ازشون کمک بخوای🙂و میفهمه برام مهم بوده ک برای هر پیامی ک براش میفرستادم مشورت میکردم 

آجی جنبه هاای مثبتش بیشتر از منفیشهه جنبه منفیش فقط اینه ک من خرریت کردم و بچه بازی درآوردم اومدم ت ...

اینجا دیگه من موافقم برو بهش یگو تا ابروت بیشتر از این نرفته از پیامش هم خبر بده بهمون 

خریت کجا بود اگه این کارو نمیکردی ماهم پیدات نمی‌کردیم بهش پیام بده معذرت خواهی کن بگو ماجرا رو بعد هم اصن نترس یا کمکت میکنه و میای میگی تموم شد اونا هم بیخیال میشن میرن و همرا اونا امیدم بیخیال میشه یا بحق امام علی بحث باز میشه 🌱🫂

خدایا دستمُ بگیر🍀
اینجا دیگه من موافقم برو بهش یگو تا ابروت بیشتر از این نرفته از پیامش هم خبر بده بهمون  خریت ک ...

😂🙌🏻♥️چ عجببب یع بارر باهام موافقیی

تشکررر 

حلههه👍🏻🙂🧡

😂🙌🏻♥️چ عجببب یع بارر باهام موافقیی تشکررر  حلههه👍🏻🙂🧡

چون اگه خودمم بود همین کارو میکردم تو داری رسما به فناااااااا میری اونم ازت ۹ سال بزگتره یه راه حل میزاره جلو پات🤣🫂

بعدم شاید خدا خواسُ💖💃💃💃💃

البته ممکنه دعوات کنه بعدم راه حل بده و تامام بشه بره پی زندگیش اگه بهت علاقه نداشته باشه🤦🏻‍♀️🙃

خدایا دستمُ بگیر🍀
😂🙌🏻♥️چ عجببب یع بارر باهام موافقیی تشکررر  حلههه👍🏻🙂🧡

اندفعه منم موافقم ۱۰ ثانیه معکوس وقت داری تا ابروت نره

۱ ثانیشم از امید کمک بگیری جای دوری نمیره شاید بنفعت شد

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
اندفعه منم موافقم ۱۰ ثانیه معکوس وقت داری تا ابروت نره ۱ ثانیشم از امید کمک بگیری جای دوری نمیره شا ...

🤣🤣🙌🏻

آجیی یه خبر بددد 

مامانم الان اومد به مامانبزرگم گفت دیروز بعد از ظهر رفتن خونه مامان‌ بابای امید،امید هم بودهه😥خیلیی تحویل گرفتن و مامانم کلی تعریف امید رو کرد که پسر خوب و مهربون و با محبتیهه 

ولیی آجییی الان خونه مامان باباشه من پیام دادم یه درصد به مامانش بگهه چی وایییی یا خداااا از استرس الانه ک گریه‌م بگیرههه😰💔خیلییی بد شد کاششش تنها بودد

تو رو خداا دعا کنید اتفاق بدی نیوفتهه خیلی نگرانمم خیلییی

🤣🤣🙌🏻 آجیی یه خبر بددد  مامانم الان اومد به مامانبزرگم گفت دیروز بعد از ظهر رفتن خونه م ...

نه بابا خیالت راحت عزیزم امید بچه که نیست ۲۸ سالشه میدونه نباید بگه 

چشم برات دعا میکنم

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه