2777
2789

۲۲ سالمه مامان دوتا بچه 😳😳😍😍 فعلا خانه دارم تحصیلات انچنان هم ندارم زیر دیپلم😁😁 ولی پسرم روازشیربگیرم برنامه هادارم میخام درسم روادامه بدم

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 اییی خدااا واسه همیناسسس ک من دوست دارمممم😍😂🫂

دورت بگردم ک🙊🙈❤😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
۱۸ داغون‌ اگه ارامش دارین خداروشکر کنین بخدا فقط ارامش‌مهمه‌ زندگیمون نابود شده  تازه میفهمم ...

۱۸ ساله که تو خونه باباشه و باباها هم شدیدن دختری هستن چرا باید داغون باشی

حتما پای رل کراش دوس پسر پانتر در میانه

خوش ب حالت ک درس میخونی.چقد دوس داشتم درسمو ادامه بدم 😢😢😢قدر این لحظه هاتوبدون.ب نظر ...

چند سالته؟ حتما میشه چرا نشه

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم