من الان ک 25 سالمه راضیم بشدت ولی دوسداری تو سی سالگی ازدواج کنم
خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا خواهر من دو تا شوهر کرده جفتشون مردن بازم ناراحته چرا شوهر نداره حالا دو تا بچه بزرگم داره ها ولی دختر داییام که هر سه تا خواهرها بالای چهل دارن ناراحت نیستن ظاهرا راضی ان هر چند خبر از دلشون ندارم
کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی
از سن 30 سالگی به بعد دیگه از مجردی خیلی خسته شده بودم.
لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم. https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani :ایتا dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام