آلووررا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 167 عنوان یکی از هم کلاسی هام که پسره 532 بازدید | 19 پست همش بهم سر موضوعای مختلف پیام میدهمثلا فوتبال امروز چیشد یا این اهنگو گوش کن یا فلان یا بهماناز طرفی نمیتونم بلاکش کنم چون چشمون تو چشم همه تو دانشگاه چیکار کنم بنظرتون؟ 1402/01/27 | 20:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلووررا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 167 روت کراش زده بعید میدونم اخه حتی درست هم همو ندیدیم من جلو میشینم اون ته بعدشم این ترم کلا تو هیچ کدوم از درسا تو یکلاس نیستیم
آلووررا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 167 انگار دلش واست رفته بعید میدونمتازه خیلی بی محلی میکنم مثلا چهارپنج تا یام میده من فقط ریکشن ج میدم یا در حد یکی دو جمله
9marygoli عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3767 بعید میدونم تازه خیلی بی محلی میکنم مثلا چهارپنج تا یام میده من فقط ریکشن ج میدم یا در حد یک ... رک و راست بهش بگو بهم پیام نده از کجا معلوم ترم دیگه درساتون باهم بیفته.برای اونا عادیه شماره همه دخترای اطرافشون داشته باشن قلاب میندازن تو آب شاید یه صید خوب گیرشون بیاد پسرای این دوره زمونه هم که ماشالله خوش اشتها
darkseide عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 104 بعید میدونم اخه حتی درست هم همو ندیدیم من جلو میشینم اون ته بعدشم این ترم کلا تو هیچ کدوم از ... دیر جوابش بده
آلووررا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 167 رک و راست بهش بگو بهم پیام نده از کجا معلوم ترم دیگه درساتون باهم بیفته. برای اونا عادیه شماره همه ... میترسم ی وقت دلش بشکنه کلا فوبیا دارم از این موضوع ولی خب باشه بازم ممنون از راهنماییتون🤍