2777
2789

پوکی استخوان جدا از کمبود کلسیم و ویتامین دی هست  و فقط  با تراکم سنجش استخوان تشخیص داده میشه و در مراحل پیشرفته از روی گرافی ... دوستانی که اطرافیانشان پوکی استخوان داشتن و خوب شدن.  لطفا اطلاعاتی که دارن اشتراک  بزارن ... سی و هفت سالمه 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

سویق سنجد برا پوکی استخوان خوبه

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سویق سنجد برا پوکی استخوان خوبه

ممنونم. شما اطرافیانتان کسی بوده که یا سویق جواب گرفته باشه 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

[QUOTE=285914839]غصه زیاد میخوری ؟  ناراحتی زیاد باعث پوکی و درد استخوان میشه عزیزم[/QUOTE درسته. خود خوری زیاد میکنم 

ن عزیزم

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

عزیزم از گفته کسی گفتم که شیر وپودر سنجد حل کنی خوبه 

ان قدر خودخوری نکن عزیزم . حالا خودخوری کردی 

غصه خوردی موهات میریزه استخون درد و پوکی اذیتت میکنه ، غصه ت برطرف میشه ؟ الان برا بچه شاید صلاح نیست حکمتی داره ، شاید هم هنوز وقتش نرسیده . رهاش کن . ان شاءالله خدا هم دامنتو سبز میکنه .

مرنج و مرنجان
عزیزم از گفته کسی گفتم که شیر وپودر سنجد حل کنی خوبه  ان قدر خودخوری نکن عزیزم . حالا خودخوری ...

مهسان عزیز ممنونم از راهنمایی قشنگتون .. توکل بخدا. چشم.  ... من ده سال زانو درد داشتم.   بعد ده سال اسفند ماه تازه تشخیص دادن. ... که پوکی دارم. توکل بخدا. 

خدا بزرگه

عزیزم کشک گیر بیار خییلی خوبه من خودم عمم پنجاه و خورده سنشه زانو درد بود گفت شاید پوکی استخوان داره رف دکتر دکتر بهش گفته بود تا حالا کسی رو تو این سن ندیدم کلسیمت خییلی بالاست و پوکی استخوان نمیگیری

که جهان رنج بزرگیست،نگارا تو بخند  
عزیزم کشک گیر بیار خییلی خوبه من خودم عمم پنجاه و خورده سنشه زانو درد بود گفت شاید پوکی استخوان داره ...

ممنونم عزیز. کلسیم و ویتامین دی نرمال دارم. .. 

🫂🤗 برات دعا میکنم عزیزدلم سرخودتو گرم کن ، غصه نخوری 

قربونت سعی میکنم. در پناه خدا باشید 

عزیزم ششما باردار شدین.  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم