2777
2789
عنوان

لکه بینی اوایل بارداری

1214 بازدید | 17 پست

چطوریه دقیقا؟ من یک روزه پریودم عقب افتاده، از دیشب ترشح داشتم و یه حالتی که هر لحظه ممکنه پریود بیاد ولی نمیاد، گرفتگی کمر هم دارم زیر دلم درد می گیره و ول می کنه، پنبه کردم تو ورودی واژن یه کم لکه قهوه ایی داشتم اما تو لباس زیرم چیزی نبود. امروز عصر هم تو دستشویی چند قطره کم رنگ دیدم مث وقتایی که اخر پریودیه و داری پاک می شی، دیگه پنبه گذاشتم لکه ایی ندیدم.

می خوام بدونم دارم پریود میشم یا ممکنه باردار باشم؟ نگید بیبی چک بزن که خاطره بد دارم، دو سال و نیمه اقدامم بی دلیل نشده دو تا iui منفي داشتم. ینی ممکنه لطف خدا شامل حالم شده؟ شماها که باردارشدین چطوری بودین؟ 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

من با لكه بينى باردار بودم فكر ميكردم دارم پريود ميشم ولى نشدم دوروز لكه بينى و كمر درد و پا درد داشتم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگ یا باید بی بی بزنی یا از بدی وگرنه چجوری بفهمی بارداری

فردا هم صبر می کنم اگه پریود نیومد پس فردا میرم برای ازمایش

دعام کنید🌹

من با لكه بينى باردار بودم فكر ميكردم دارم پريود ميشم ولى نشدم دوروز لكه بينى و كمر درد و پا درد داش ...

وایی خدا کنه منم مث تو باشم

لکه هات در چه حد بود؟ 

وایی خدا کنه منم مث تو باشم لکه هات در چه حد بود؟ 

مثل آخراى پريودى كه ميخواد تموم بشه قهوه اى بود ايشالله هستى عزيزم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
بزن به بیخیالی بزار خودش بهت خبرشو بده ایشالا به حق علی که حامله ای❤️

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ایشالا نمی دونی چقدر خسته شدیم تو این راه مخصوصا همسرم. 🥺

مثل آخراى پريودى كه ميخواد تموم بشه قهوه اى بود ايشالله هستى عزيزم 

آخ منم همینم از دیروز...شما که مادر شدی دعام کن عزیزم خیلی دلم شکسته🥺

آخ منم همینم از دیروز...شما که مادر شدی دعام کن عزیزم خیلی دلم شکسته🥺

ايشالله خدا به دلت نگاه ميندازه خدا بزرگه گلم تو هم مامان ميشى واست صلوات ميفرستم هرچه زودتر دلت شاد بشه

ايشالله خدا به دلت نگاه ميندازه خدا بزرگه گلم تو هم مامان ميشى واست صلوات ميفرستم هرچه زودتر دلت شاد ...

ایشالا عزیزم خودتم به هر ارزویی تو دلت هست برسی لطف می کنی

ایشالا عزیزم خودتم به هر ارزویی تو دلت هست برسی لطف می کنی

فدات بشم حتما خبرشو بده باردار بودى

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ایشالا نمی دونی چقدر خسته شدیم تو این راه مخصوصا همسرم. 🥺

دردتو کشیدم

خوب درکت میکنم

شما ۲سالو نیم

من۴برابر شما

منم از بی بی چک متنفرم