بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید از یک چهارم شروع کنی به خوردن بعد چند روز مثلا مصرف رو به نصف برسونی..مثلا هر ۱۲ ساعت یک چهارم بعد چند روز بکنی هر ۱۲ ساعت نصف..البته من برا پانیک میگم برای خواب رو نمیدونم..ی قرص ولی هست برای خواب یکی دو بار خوردم اووف واقعا میخوابوند منو
ملاتونین یه هورمون طبیعی هست که بدن آدم خودش ترشح میکنه و صد برابر بهتر از کلونازپام هستش اینو چون من خودم تجربه دارم گفتم بازم خواستید از داروخانه بپرسید
صد در صد به عنوان داروی اصلی برای پانیک استفاده میشه حتما اگر به پزشک مراجعه کردی و بهت داده استفاده کن اصلا هم به این که اعتیاد میاره و اینا فک نکن..دکتر میگه اون واسه مصرف مثل ۲۰ تا دونه در روز هست که اعتیاد داره تو مصرف پایین اصلا اینطوری نیست با کم کردن دوز به راحتی کنار گذاشته میشه اصلا نترس من خودم نمونه بارزش هستم
اصلا توجهی به حرفایه اینایی که میگن بخور نصف بخور نکن چون اگه بدنت عادت کنه بهش هیچکس نمیتونه بهت ک ...
بخدا اینطور نیست واسه کسی که داره از پانیک رنج میبره داروی مهمی هستش البته یک عدد بیشتر نباید در روز بشه که همون کافی از یک چهارم شروع و بعد بهبود هم با همون یک چهارم کنار گذاشته بشه