2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گریه کن خودتوخالی کن سبک شی بعدش پاشو صورتتو بشور و به خودت بیا به این فکرکن لیاقت نداره ی پسربراش اشک بریزی هرکاری ک حالتوخوب میکنه رو انجام بده و از اهنگ غمگین و انرژی منفی به دور باش.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
ولی این اواخر خیلی دنبال درمان افسردگیم بودم حتی یه تایپیک افسردگیم تو نی نیسایت بود ک خوندم و سعی ک ...

الا اینجوریه فکرم ک‌میکنم حتی ازهمون دوره درمانمم لذت میبردم به فکر خودت باش نمیدونی ک دنیا چقد خوب‌میشه

7 ماهه دارم گریه میکنم. بسه بنظرم 

۷ماه طبیعی نیست بنظرم دیگ تاالان باید بهتر میشدحالت

اگ ادامه دارشد بروپیش مشاورازش کمک بگیر

اگه بیکاری سعی کن خودت رو مشغول کنی زیاد بیکار وتنهانباش اگه چیزی ازش داری ک اونویادت میندازع بنداز دور و تومجازی هم اصلاچکش نکن اگه هنوز شمارشو داری پاکش‌کن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
میگم ک الا دیگ سرد شدم بعد ۳ ۴ سال گریه و زاری کلی بلا سرخودم اوردن انگار ن‌انگار اصلا بوده طرف  ...

منم همچین تجربه ای داشتم و حالم خیلی بد بودبعدازکات

باگذرزمان حالم خوب شد وحالا انگارنه انگار اون شخص توزندگیم بودخداروهم شکرمیکنم تموم شد