2777
2789
بابا هی أیفون آیفون  چیه دیگه  بابا یه گوشی نوکیا داشته باشید  آنقدر پز ندین  ...

همون دیگه گوشی قبلیم ایفون بود فرقی هم نداشت😂😂😂ولی دیگه تو رودر بایستی مدل دیگه نمیتونم بگیرم😂

همون دیگه گوشی قبلیم ایفون بود فرقی هم نداشت😂😂😂ولی دیگه تو رودر بایستی مدل دیگه نمیتونم بگیرم😂

مبارکه

انشالله خوب استفاده کنی 

انشاءالله اگه امام زمان علیه السلام خواست موبایلت رو ببینه 

بی خجالت بگی بفرما آقای من 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه انشالله خوب استفاده کنی  انشاءالله اگه امام زمان علیه السلام خواست موبایلت رو ببینه&nb ...

مرسی عزیزم چه دعا خوبی کردی

ولی یکم که فکر میکنم واقعا میتونم گوشیمو بدم امام زمان ببینه به خدا هیچ چیز بدی توش نگا نمیکنم 

مرسی عزیزم چه دعا خوبی کردی ولی یکم که فکر میکنم واقعا میتونم گوشیمو بدم امام زمان ببینه به خدا هیچ ...

آفرین 

موفق باشی یار خوب امام زمان علیه السلام باشی 

یا علی

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
هنگم بخدا چی بود این 

سم نبود سرطان بود😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ببین من اصلاااا مذهبی نیستم 

اما اگر بودم هیچ وقت شان یک امان رو اینطور تنزل نمی دادم ! 

خب فرزندم حالا که گوشی تو دادی، ناخن هاتم نشون بده ببینم؟!ً

تغییر! 
ببین من اصلاااا مذهبی نیستم  اما اگر بودم هیچ وقت شان یک امان رو اینطور تنزل نمی دادم !  ...

خب ناخن هامم نشون میدم بعدشم ناخن چه ربطی داره به گوشی؟

شان امام زمان هم با نگاه کردن به گوشی پایین نمیاد من خودم تا حالا اینجوری فک نکرده بودم ولی دوستمون چیز جالبی گفت

مگه نمیگن شبای قدر امام زمان پروندمونو امضا میکنه؟

مگه گوشی جز پرونده نیس ؟الان هر کارمون با گوشیو بخوای هرکسو بشناسی یه نگا به عکساش،به فیلمای تو گوشیش به سرچای تو گوگل وبه ارتباطاتش بکنی میفهمی باکی طرفی از علایق و رفتارش همه میاد دستت