2777
2789

من میخوام کارهای ای وی اف شروع کنم

ولی از استان شمالی هستم و پیشنهاد دکترم اینه که توی تهران باشه خیلی بهتره

حالا دکتر گفته موقع پانکراس بای  ۱۰تا ۱۵روز تهران باشی و برنگردی چون دائم سونو گرافی داری تا عمل؟این حرفش درسته؟یعنی باید بمونم این همه وقت توی تهران؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مراجعه کن به مرکز ناباروری

خیلی از شهرستانها میان 

دکتر همراهی میکنه و راهنماییت میکنه

مثلا شاید نیاز باشه سونوگرافی یه روز خاصی انجام بدی

دکتر بگه همون شهر خودت برو ولی بهم نتیجشو اطلاع بده

که مرحله بعدی دارو هاشو استفاده کنی

اول میتونم ازت سوال کنم چند وقته اقدامی؟تنبلی داری؟شوهرت ضعیفه؟چند سالته،؟من خیلی نگرانم

من یه پسر ۸ونیم ساله دارم و کل این سالا جلو گیری نداشتم

۳سال تحت نظرم

۳بار ای یو ای ناموفق داشتم

خودم سالمم ولی همسرم مشکل داره

شما مراجعه کن به مرکز ناباروری خیلی از شهرستانها میان  دکتر همراهی میکنه و راهنماییت میکنه ...

جدی میگی؟

از وقتی اومدم خونه همش تو فکرم که باید چیکار کنم

همسر من واریکوسل عمل کرده... از شما هم؟خیلی شدید بود از من

همسر من قبل بچه اولم عمل کرد

الان اصلا واریکوسل نداره اما به شدت ضعیفه هم از نظر تعداد هم حرکت....

نه میتونی بری تهران شب بر گردی،همون لحظه هم انتقال دادی فقط ۲۰ دقیقه استراحت بعد حرکت به سمت شما فقط وسط راه چند بار پیاده شوپانکچر هم استراحت نداره،اگه ماشین دارین با ماشین خودت برو بیا،چون بچه داری پس آرامش بیشتر داشته باش فقط زندگی فادی،بار سنگین بلند نکن

درسته میگن هزینش شده ۸۰میلیون؟

ببین بستگی داره چه کارهایی نیازه انجام بدی

چه ازمایشهایی نیازه

چه داروهایی نیازه

حد اکثر حدود ۶۰ الی ۸۰میشه

این مبلغ شامل تمام سنوگرافی و ویزیت و دارو و عمل و هزینه های جانبی دیگه و ازمایشهاست

هر مرکزی میخوای بری

تماس بگیر کاملا راهنمایی میکنن

من خودم پیش دکتر یوسف نژاد مرکز ناباروری بیمارستان لاله تهران تحت نظرم

اره درسته توروزدوم بری داروبهت میدن فولیکا بزرگ بشن بعدهرروز امپول میدن بهتربزنی همرتوناف هم عظلانی بعد میری سنودوباره چک میکنن اگه خوب باشی میری واسه پانکچر بعد بیهوش ات میکنن همزمان شوهرت باشه همونرموقع ازش اسپرم  میگیرن توتخمک زن اسپرم وارد میکنن ولی بایدتحمل کنی بعسه روز میری تخمک هات خوب باشن فریزمیکنن هزینه میگیرن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم