2777
2789
من سه تا دارم خدارو شکر ، پسرام خیلی خوبن🥺 ببین بچه خوبش خوبه به نظرم، دختر و پسر و نداره

امروزپیش یه خانوم مسن بودم دوتاپسرداشت  میگفت توزندگی فقط حسرت داشتن دخترتودلم مونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان  باردارم هفته هفده بارداریم . ان تی احتمال دختر داده تا ببینم آنومالی هفته دیگه چی میگه

ایشالله اونی که میخوای بشه به منم ان تی احتمال دخترداده بودوآنومالی گفت پسره

امروزپیش یه خانوم مسن بودم دوتاپسرداشت  میگفت توزندگی فقط حسرت داشتن دخترتودلم مونده

از خدا سلامتی فرزند رو بخواهیم نه دختر بودن و نه پسر بودن اصلا و ابدا مهم نیست به والله 

مورد داشتیم اطرافم دختره چند ساله مادر پیر و مریضش رو ول کرده و پسرش ازش نگهداری میکنه

🍁🍁🍁🍁
از خدا سلامتی فرزند رو بخواهیم نه دختر بودن و نه پسر بودن اصلا و ابدا مهم نیست به والله 

اطرافیانم خیلی میترسونم که تنهاموندی ولی تودرجه اول واقعاسلامتی وصالح بودن بچه مهمه

راضی باش به رضای خدا. اگر وقتی بزرگ میشن مادرشوهر بازی درنیاری و کمک حال عروس ها باشی. عروسات میشن م ...

اگه خدایی نکرده بایکی وصلت کنیم که اخلاقامون بهم نخوره چی خیلی فکرآینده هستم

نمیترسین توپیری غمخوارنداشته باشین؟

نه. من همیشه متکی به نفس و شاد بودم. هیچ کس وابستگی به بچه هام ندارم. مامانم با همین طرز فکر من رو داغون کرد. همیشه با افتخار میگه دختر غمخوار آدمه. همیشه قصه و غصه هاش مال منه . 

عزیزم فکرکنم مادربادخترراحترباشه 

بله راحت تر که هست این یه حس غریزی هستش 

ولی 

از کجا معلوم اون دختر به درد مادر بخوره 

از کجا معلوم که شوهرش اهل باشه و اجازه بده مادرشو ببینه 

از کجا معلوم مثل خواهر شوهر من اولویت های زندگیش چیزهای دیگه ای باشه 

و هزار تا اگه ی دیگه 

پس یاد بگیریم که طرز فکرمون رو اصلاح کنیم عزیزم