یه سوال همون لحظه که از فر دراومد باید خورد یا باید بذارم سرد بشه؟
ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺
همون جوری با مواد داخلش میذاری سرخ میشه ،؟ پس سرخ کنم
ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE= 285889874 ]همون جوری با مواد داخلش میذاری سرخ میشه ،؟ پس سرخ کنم[/QUOTE] آره با روغن خیلی ک ...
مرسی