2777
2789
عنوان

بیاین عکس موهامو ببینین نظر بدین

293 بازدید | 17 پست

اول اینو بگم که موهام چند وقته فر شده نمی‌دونم چرا در حدی که هر کی میبینه فکر می‌کنه خودم فر مدت دار زدم.چون بچه که بودم موهام بور و لخت بود کم‌کم تیره شد و حالت دار حالا هم به حد مشکی و فر رسیده خود به خود....

بلند شده و تا پایین کمرم هست.

خودم موی کوتاه دوست دارم و همسرم هم بلند و لخت🤭

حالا عکس مدل مویی که پسند کردم هم میذارم ببینین.

میخوام کوتاه کنم و مش پر یخی از توش در بیارم

اما اطرافیان میگن حیفه و نکن و همینجوری قشنگه بزار مدتی بمونه.

یکی هم بهم گفت چون موهات فر شده اینجوری کوتاه کنی قشنگ نمیشه این مدل قشنگیش به لخت بودنه گفتم خب میرم کراتین میکنم همین الآنم با اینکه رنگ موهای خودمه اما بدون نرم کننده تو حموم شسته نمیشه چون فر ...

حالا نظر بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

وای مش نکن فقط داغون میشه موهات من کردم خیلیییی پشیمونم .هیچی موی طبیعی نمیشه .

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar