بچه ها من سال پیش کنکور تجربی دادم و خداروشکر رتبم زیر ۲ هزار شد هرکدوم از بچه های کنکوری تو سایت هستن راهنمایی خواستن روش مطالعه ای چیزی خواستن ازم بپرسید حالا یا درخواست بدیدتو خصوصی یا تو تاپیک هر وقت فرصت شد آن شدم جواب میدم
لایکم نکنید...... . . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊 هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمیتواند از آن بر علیه شما استفاده کند. خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من با ۴ ساعت شرو کردم روزی ۱۵ مین اضافه کردم ولی اینطور بود ک من صبح ک بلند میشدم سعی میکردم ۴ ساعتو هر چه زودتر انجام بدم تا از اون ور روز ساعت اضافه بیارم ینی ب بهانه اینکه فقط قراره ۴ ساعت بخونم نمیزاشتم درسم بمونه مثلا ۱ ساعت صب بخونم ۱ ساعت ظهر دو ساعت شب صبح ک ساعت ۵ بلند میشدم میگفتم تا ۱۱ صب باید تموم کنم ۴ ساعتو