2777
2789
عنوان

بچه های کنکوریی بیایید

495 بازدید | 28 پست

بچه ها من سال پیش کنکور تجربی دادم و خداروشکر رتبم زیر ۲ هزار شد هرکدوم از بچه های کنکوری تو سایت هستن راهنمایی خواستن روش مطالعه ای چیزی خواستن ازم بپرسید حالا یا درخواست بدیدتو خصوصی یا تو تاپیک هر وقت فرصت شد آن شدم جواب میدم 

همونی که دلش پیش تو گیره

رشته دانشگاه؟ 

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرت اگه تا الان خیلی خوب نخونده باشیم.توی این زمان کمه باقی مونده بخونیم فایده داره؟

آره این دو ماه و نیم آخر خیلی مهمهههههه 

واقعا رتبه جابه جا میکنه

همونی که دلش پیش تو گیره
برای درسنامه و امتحان نهایی درست زیست چه کتابی پیشنهاد میدی؟ لطفا فقط در مورد سوالم جواب بده

پیشنهاد من هیچوقت درسنامه نیست 

من دیدن فیلم از استاد خوب رو پیشنهاد میدم

و بعد تسلط رو متن کتاب

ولی اگر درسنامه خوب میخوای من خیلی سبز رو پیشنهاد میدم چون نشر الگو خیلی خلاصه شده هست و غلط داره گاها باقی کتابارم نخوندم درسنامشونو

همونی که دلش پیش تو گیره
منم رشتم تجربیه اگه بکوب بخونم به نظرت تا ۵ هزار میتونم بیارم.تا الانم درست حسابی درس نخوندم

بستگی به پایت داره ولی بخوام راستشو بگم اگر پایت خوب نباشه نه ۵ هزار نمیشه آورد 

همونی که دلش پیش تو گیره
اوکی ممنون🙏😔

ببین ناراحتی نداره بخدا

بشین بخون باور کن رتبه ۱۵ هزار خیلی بهتر از ۱۵۰ هزاره

از الان بخونی مامایی بهداشت اینا میتونی بیاری لطفا تایمتو تو نی نی سایت تلف نکن

همونی که دلش پیش تو گیره
چطوری ساعت مطالعه رو بالا ببرم

ببین روشای مختلفی هست

روشی ک برا خودم جواب داد

من با ۴ ساعت شرو کردم روزی ۱۵ مین اضافه کردم ولی اینطور بود ک من صبح ک بلند میشدم سعی میکردم ۴ ساعتو هر چه زودتر انجام بدم تا از اون ور روز ساعت اضافه بیارم ینی ب بهانه اینکه فقط قراره ۴ ساعت بخونم نمیزاشتم درسم بمونه مثلا ۱ ساعت صب بخونم ۱ ساعت ظهر دو ساعت شب صبح ک ساعت ۵ بلند میشدم میگفتم تا ۱۱ صب باید تموم کنم ۴ ساعتو 

همونی که دلش پیش تو گیره
آخه دیگه کلا هیچ امیدی ندارم. از اینجور رشته ها هم اصلا خوشم نمیاد

باور کن سال بعد همین موقع انقدررر پشیمونی و دلت میخواد برگردی ب این روزا ک نگم برات

اینو از دوستام میشنوم ک نخوندن و پشیمونن و میگن کاش الان همین موقع سال پیش بود

از الان بخونی قطعا بعد کنکور نسبت ب خودت حس بدی نداری

همونی که دلش پیش تو گیره