2777
2789
عنوان

بچه های کنکوریی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 28 پست
دیگه الانشم پشیمونم مثل آدم نخوندم.خیلی حس بدی دارم.

حس بدت تازه وقتیه ک نتایج بیاد و گند زده باشی

این کارو با خودت نکن خودتو لایق این حس بد ندون

من کاری ب رشته ای ک قبول میشی یا رتبه ای ک میاری ندارم من میگم اون حس بد نخوندم و تلاش نکردم رو همین امروز  از بین ببر بخون تلاش کن حتی شده روزی ۵ ساعت 

همونی که دلش پیش تو گیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من والا یه قسمت زیادی از یازدهم و دوازدهمم رو خوندم و یه قسمتی از دهم که تصمیم دارم تمومش کنم بعد.
ولی نمیدونم بخاطر تست کم زدنمه یا تحلیل نکردنم یااا مررور نکردن(مرور رو بخاطر این نمیکنم که هی میرم سراغ مبحث جددید میترسم عقب بمونم متاسفانه که ضررم میکنم)
یازدهم رو تقریبا تو سه ماه تابستون تموم کردم و دوازدهمم با مدرسه تموم کردم
ترازا و درصدام داغون بود الان در حد معمولی شده. نمره های تشریحیمم خب اوکیه و جای نگرانی نیست براش.
پیشنهاد میکنی برای بهتر شدن آزمونام چیکار کنم؟ و برای مفید شدن ساعت مطالعم؟ خیلی شیطون و بازیگوشم. ولی خب بازم درسمو می خونم.
نمیدونم قراره چی بشه توکل به خدا :)

دهه هفتادی نیستم والا ، دهه هشتادیم؛ 7و 8 قبلا ها عدد مورد علاقم بودن. و الان دیگه نمیتونم کاربریمو تغییر بدم  واسم صلوات میفرستی ؟:)

خیلی به پزشکی فکر نمیکنم چون در حد کارا و تلاشایی که کردم فکر میکنم ولی خب خیلی هم نمیدونم رتبم قراره چی بشه. خودم به ژنتیک علاقه مندم و اگر رتبه م تونست برسه داروسازی... منتها خاتوادم با ژنتیک مخالفن و حتی پرستاری. دلم میخواد حتی اگه پشت کنکوری هم شدم یه رتبه نسبتا خوبی داشته باشم که پیش بقیه سرافکنده نشم و امیدوارشون کنم به اینکه میتونم :)

دهه هفتادی نیستم والا ، دهه هشتادیم؛ 7و 8 قبلا ها عدد مورد علاقم بودن. و الان دیگه نمیتونم کاربریمو تغییر بدم  واسم صلوات میفرستی ؟:)
چه آزمونی میری عزیزم؟

قلمچی میرم مشاورمم که زیر نظر مازه آزمونای اونم میدم.
راستشو بخوای بیشتر مشکلم واسه مرور نکردنه
الان یه آزمون دادم دفعه قبل
زیست 34 شیمی و فیزیک 16 ریاضی 6!!!!
حاضرم قسم بخورم اگه فقط چند روز مینشستم و بجای مطالب جدید فقط مرور میکردم درصدام اینطور میشد:
زیست 50 شیمی 30 فیزیک 35 یا40 ریاضی 10 یا 15 حداقلش!
و اگر یکم بیشتر وقتبذارم برا آزمونام، مثلا تحلیل کنم بهتر میشه (منتها تحلیل کردنم طول مبکشه)
خیلی خوب میتونم بازگردانی اطلاعات کنم ولی نمیدونم چه مرضی دارم که نمیخونم یا نمیدونم چرا نمره های تشریحیم خوبه تستا انقد سهل انگاری میکنم درصورتی که خودم میدونم که میتونم تستا رو خیلییی بهتر بزنم ولی همش نگاهشون میکنم میترسم.. تا پام میرسه به خونه میزنم تو سر خودم میگم لعنتی تو که اینو بلد بودی چرا ترسیدی نزدی :)خلاصه که گیچ و سرگردونم نمیدونم از کجا بگیرم کارو.. فعلا که نشستم واسه نهایی میخونم

قلمچی میرم مشاورمم که زیر نظر مازه آزمونای اونم میدم. راستشو بخوای بیشتر مشکلم واسه مرور نکردنه الان ...

ببین قلم چی سطح سوالاش واقعا بالا و گاها استاندارد نیست اگ درصدت با تلاشت همخونی نداش ناراحت نشو اصلا

اما برای مرور باید بگم ک خب یازدهم رو اگ تابستون خوندی باید تا الان طبق برنانه آزمون چند بار مرور میکردی 

اگر نکردی از این به بعد مرور یازدهم رو در اولویت قرار بده و کم گم شرو کن به مرورش

فک کنم تو مرور نمیکنی چون میترسی از مرور 

میترسی ک شرو به مرور کنی و بعد ببینی مطالب یادت رفته

ولی از این به بعد سعی کن ۷۰ درصد مرور کنی و ۳۰ درصد مطلب جدید بخونی و از اول خرداد فقط مرور کن

وقتی مرور میکنی تست های غلط یا نشان داری ک قبلا زدیو دوباره بزن تایم داشتی تستای آزمون های قبلیت هم خوبه بزنی

تو بودجه آزمونت اول اولویتت رسوندن و مرور کردن مطالبی باشه که قبلا خوندی و بعد اگر تایم آوردی برو سراغ مبحث جدید

همونی که دلش پیش تو گیره
خیلی به پزشکی فکر نمیکنم چون در حد کارا و تلاشایی که کردم فکر میکنم ولی خب خیلی هم نمیدونم رتبم قرار ...

حتی نمیدونم اصلا امیدی هست بهم؟  خودم که امیدوارم ولی بقیه 50 درصدشون هستن، 50 درصدشون نیستن.

ببین قلم چی سطح سوالاش واقعا بالا و گاها استاندارد نیست اگ درصدت با تلاشت همخونی نداش ناراحت نشو اصل ...

آره راست میگی میترسم جدا.
قلم چیو که هیچی کلا بوسیدم گذاشتم کنار، سنجش و آزموتای مرکز مشاورمم یخورده بهترن.
ببین با برنامه آزمون پیش رفتماا، درصدامم بد نبود خوب بودن.ولی سر آزمونای این روزا انقددددددر استرس دارم که حس میکنم یه بدبختیم که هیچی یادش نیست  و همینم بهم القا میشه و قفل میکنم. البته خیلی سعی کردم درستش کنما!
حله مرسی همین کارو میکنم.
بنظرت میرسم؟

آره راست میگی میترسم جدا. قلم چیو که هیچی کلا بوسیدم گذاشتم کنار، سنجش و آزموتای مرکز مشاورمم یخورده ...

آره من واقعیتش از روحیت و بالا بودنش خیلی خوشم اومد

چون اکثر بچه ها این دوران میگن ن دیگ نمیشه نمیرسونم ولی ت  خیلی باانگیزه صحبت میکنی امیدوارم‌ک درونتم همینطور انگیزه زیاد باشه

بنظرم نسبتا خوب پیش رفتی با اوصافی که داری

و جمع بندی خوبی داشته باشی رتبت خیلی خوب میشه خصوصا که میگی نمرات تشریحیتم خوبه و از پس امتخان نهایی برمیای

همونی که دلش پیش تو گیره
آره من واقعیتش از روحیت و بالا بودنش خیلی خوشم اومد چون اکثر بچه ها این دوران میگن ن دیگ نمیشه نمیر ...

انگیزم که خوبه ولی میدونی.. دلم نمیخواد مث این کنکوریایی باشم که با کلی انگیزه میومدن میگفتن دیگه تمومه و ... میتونم. و بعد که نتیجه کنکورشون اومد، سرافکنده شدن و خیلی بد خورد تو پرشون. من کنکور دی‌ام رو افتتتضاااح دادم و از دی تاحالا پیشرفت نسبتا خوبی داشتم جدا. گاهی وقتا یه حسی قلقلکم میده درمورد آینده اما خب فعلا وظیفم اینه که برم درسمو بخونم گرچه که اهمال کاری و بازیگوشی زیاد دارم  (ساعت مطالعه م زیاد مفید نیست ولی خب همچین بدون بازده هم نیست.)من خودم الان دارم درصدامو میبینم. کمه بخاطر اینکه هول میکنم یا مرور نمیکنم یا 20_30 درصدش بخاطر اینه که بلد نیستم یا یادم رفته.
سرگردونیمم همش بخاطر این بود که اطلاعات از دست رفته یا اطلاعات ساده م رو برگردونم. که همش نمیدونستم باید چطور وقت بذارم براش که به همه چی برسم.
توقع خانوادم از کنکور که بالاست ولی خودم میدونم حدمو دیگه.. درموردش فکر نمیکنم برای همین. تنها آرزوم اینه که رتبم 5 رقمی به بالا نشه. از نهایی هم توقعشون بالاست و میگن بیست بگیر اما خب فعلا حد من از 18 تا 19.5 عه. امیدوارم درستش کنم...
خوب پیش رفتم اما همش میگم خدا کنه که این کیسه ای که برداشتم برای جمع کردن، سوراخ نباشه  .
امیدوارم زحمتای خودم و خانوادم رو هدر ندم.
یه آرزوی دیگمم همینه که دیگه مثل قبلنا استرس نداشته باشم :) و نتیجه آزمونام به نسبت خوب باشه و بشه و طوری بشه که اگر خواستم خدای نکرده پشت کنکور بمونم؛ یه اعتمادی بهشون داده باشم و بفهمن که اونچنانم اوضاعم خراب نیست :)
دعا کن بتونم از پسش بربیام.
شرمندم زیاد حرف زدم. ولی پیشنهاد دیگه ای نداری برام؟

انگیزم که خوبه ولی میدونی.. دلم نمیخواد مث این کنکوریایی باشم که با کلی انگیزه میومدن میگفتن دیگه تم ...

موفق باشی عزیزم

با همین روحیه و پشت کار پیش بری مطمین باش نتیجه خوبی بدست میاری

نه پیشنهادی ندارم سوالی داشتی بپرس ازم هروقت ببینم جواب میدم

همونی که دلش پیش تو گیره
موفق باشی عزیزم با همین روحیه و پشت کار پیش بری مطمین باش نتیجه خوبی بدست میاری نه پیشنهادی ندارم ...

ممنونم حرفامو خوندی :) سلامت باشی