2777
2789

من یه دختر ۶ساله دارم ۹۰درصد خواسته هاشو براش میخرم مثلا

موهاش بلنده روغن آرگان براش میزنم بیرون میخاد بره ضد آفتاب میزنم برق لب یا ویتامین لب میزنم چون مدام لباش خشکه خون میاد عطر و اسپری کودکان داره میزنم براش 

۲ماهی یبار اسباب بازی میگیرم براش بجاش برا خودم تقریبا چیزی نمیگیرم الان میخام براش سونی بگیرم 

خواهرم میگه مامان خوبی نیسی آدم برا بچه انقدر هزینه نمکنه بذار یکم سختی بکشه ولی من میگم روز ب روز داره چیزای جدید میاد بچه هم ک یبار بیشتر بچگی نمکنه اگر بخام براش نگیرم بزرگ بشه ارزوی همه چی ب دلش میمونه ب نظر شما چکاری درسته بنظرتون این کارای من افراطه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبیه ادامه بده البته یکم به فکر خودتم باش به برای خودتم یه چیزای بخر 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
تا هفت سالگی بچه ها چی میخواد باید محیا کنی بعدش نه اصلا در حد توان باید سختی هم بکشه

اره دیگه منم میگم حیفه از الان بگم نه چون الان کلی سوال تو ذهنشه این چیه اون چیه کلی تجربه میخاد کسب کنه بعد هی کم کم کمش میکنم

به نظرم کار خاصی نکردی فقط به بچه ات رسیدی من ماهی چندتا اسباب بازی براش میخرم مگه قرار بچه هام مثل خودمون در بدبختی حسرت بزرگ شن 

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

خوب هر کسی یه مدل رفتاری داره دیگه کلن بچه ای که همه داره نازپرورده تر میشه و اعتماد به نفسش بالاتر هست ولی بچه ای که( نه در فقر) بلکه هر چیزی براش فراهم نشده ولی خوب خانواده نرمالی داشته فروتنی بیشتر و اخلاق های انسان منشانه بیشتری در بزرگسالی داره و چشم و دل سیرتر هم هست اتفاقن   بازم برمیگرده به اینکه خودتون چه طوری رفتار کنین واقعن دوره زمونه ای شده که آدم دلش میخواد همه دنیا رو برا بچه هاش بخره ولی خوب به نفعشون هم نیست باید یه سری سختی هم بکشن 

کار خوبیه ادامه بده البته یکم به فکر خودتم باش به برای خودتم یه چیزای بخر 

خودم سالی یبار خرید میکنم ولی بیشتر پول ماهیانم برا دخترمه

مثلا شهربازی هر ۴ماه یبار میبرمش

حالا تاحالا سینما و استخر نبردمش چون یکم شیطون بود استخر رو بخاطره خطرش نمیردم سینما هم بخاطره اینکه سر صدا میکرد حالا میخام ببرم ببینه چجور جای هسش