2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین لکه بینی دارم

176 بازدید | 25 پست

بچه ها من ده روز مونده ب پریودم الان دوروزه لکه قهوه ای میبینم از چی میتونه باشع؟؟

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زخم داخلی

طبیعی هستش

ازقبل کمی خونت مونده بوده

الان لانه گزینیه ترشح داری اونم داره میادبیرون

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
قرص مصرف کردی   عادت قبلیت؟

نه هیچی زدم گوگل گف علائم بارداری میترسم نمیخام باردار باشم دارم طلاق میگیرم

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤
زخم داخلی طبیعی هستش ازقبل کمی خونت مونده بوده الان لانه گزینیه ترشح داری اونم داره میادبیرون

عزیزم زخم داخلی؟؟ندارم دوماهه پیش معاینه شدم

یک کار بگم انجام میدی تا لکه بینی ت قطع بشه!!! کل بینی بعد از رابطه مربوط به زخم دهانه رحم هست.

بعد رابطه نیست عزیزم دارم طلاق میگیرم

یک کار بگم انجام میدی تا لکه بینی ت قطع بشه!!! کل بینی بعد از رابطه مربوط به زخم دهانه رحم هست.

بگو گلم

عزیزم زخم داخلی؟؟ندارم دوماهه پیش معاینه شدم

چه ربطی داره

دستگاهدمیزاری زخم میشه

زایمان میکنی زخم میشه و....

گاهی این زخم باریزش بافت رحم کمی بازمیشه

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
نه هیچی زدم گوگل گف علائم بارداری میترسم نمیخام باردار باشم دارم طلاق میگیرم

من قرص ضد بارداری مصرف کرده بودم و پریود نشده بودم البته برا کیستم بود 

بعد دوره بعد ک پریود شدم کلا قهوه ای و سیاه بود روزای اولش

و پرسیدم گفتن چون خون از قبل مونده و  بخاطر اونه 

چه ربطی داری دستگاهدمیزاری زخم میشه زایمان میکنی زخم میشه و.... گاهی این زخم باریزش بافت رحم کمی ...

هیچکدومو نداشتم عزیزم نه زایمان نه دستگاه ولی الان دوروزه لکه خفیف قهوه ای میبینم

اگه حوصله داری از امروز روزی دو لیوان اب هویج بخور. لکه بینی ت قطع میشه.

مرسی عزیزممم💋💋