2777
2789
عنوان

باسلیقه ها و دکور چیناش بیاین

220 بازدید | 18 پست

میگم من کل خونم فرشه حالا میخوام مبل بگیرم میگم زشت نیست مبل روی فرش آخه امکان جمع کردن فرشارو هم ندارم چون کف خونه سرامیک نیست 

خز نیست الان چندساله بخاطر این موضوع مبل نگرفتم ولی بدون مبل هم یجوریه خونمون خیلی خلوت بنظر میاد 

نظرتون چیه بگیرم یا زشت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عیبی داره؟ پس قدیما که سرامیک نبود چیکار می‌کردن؟ خونه‌ها خیلی هم از الان قشنگ‌تر بود

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چه عیبی داره؟ پس قدیما که سرامیک نبود چیکار می‌کردن؟ خونه‌ها خیلی هم از الان قشنگ‌تر بود

منم میگم اون واسه خیلی پولداراشه که کف یا پارکته یا سرامیک ما که هیچ کدوم رو نداریم حداقل مبل بگیریم

کف خونه موکته ولی فرشارو جمع کنم جاشو ندارم بزارمشون ،من خودمم دلمه رو فرش ولی هی شوهرم میگه خز بازی ...

نه بابا هیچم زشت نمیشه. شوهرت میخواد پول مبل از رو دوش خودش برداره 😄

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه اصلا زشت نیست منم همه خونه فرش هست و مبل و میز نهارخوری گذاشتم

بخدا یه مهمون جدید میخواد بیاد انقدر اعصابم حورد میشه الان همه خونه ها مبل دارن بعد ما عین عهد بوق رو زمین باید پذیرایی کنیم

منم میگم اون واسه خیلی پولداراشه که کف یا پارکته یا سرامیک ما که هیچ کدوم رو نداریم حداقل مبل بگیریم

من که میگم بخرید.واقعاً بد نمیشه