2777
2789
سلام خوبید؟ پسر من سال جدید میره کلاس اول موندم کجا ثبت نامش کنم سوالم از شما اینه که مدارس علوی تو ...

سلام عزیزم من تبریزم. کلاسمون امسال ۱۸ نفر بود, تو درس و امتحان بله. خیلییی سخت گیرن

سلام عزیزم من تبریزم. کلاسمون امسال ۱۸ نفر بود, تو درس و امتحان بله. خیلییی سخت گیرن

خیلی ممنون منم تبریزم امروز رفتم علوی ویلا شهر . با راهنمایی شما مطمئن شدم مدرسه مناسبی برای پسرم نیست ترجیح میدم یه مدرسه آسان گیر تر ببرمش هر وقت اونجا شاگرد اول شد میبرمش مدرسه سخت گیر . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون منم تبریزم امروز رفتم علوی ویلا شهر . با راهنمایی شما مطمئن شدم مدرسه مناسبی برای پسرم نی ...

عزیزم علوی اصلی فقط یکی هس، اونم  آبرسانه، بقیه از اسم علوی کپی کردن. علوی آبرسان دو زبانه هستش، اگه خواستی ثبت نام کنی فقط اونجا برو

عزیزم علوی اصلی فقط یکی هس، اونم  آبرسانه، بقیه از اسم علوی کپی کردن. علوی آبرسان دو زبانه هستش ...

عجیبه به منم تو علوی ویلاشهر  گفتن علوی اصلی میدان ساعت و اینجاست بقیه کپی ان ! به هر حال کلا علوی نمیبرم مرسی لطف کردی 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

سلام عزیزم

شبت بخیر امیدوارم جواب بدید...

من پسرم امسال قراره اول دبستان بره

تصمیم ما علوی هس مشاوره هم رفتیم...

سطح مالی مون کاملا معمولی هس...

به ما گفتن بچه هاکلاس ۶ام کامل انگلیسی حرف میزنن...و کلاس درس کلا انگلیسی تدریس میکنه درس هارو...

الان سوالم اینه واقعا این شهریه ارزشش رو داره؟

زبان برای کلاس اول درچه حد هس آموزش؟

واینکه مسیرمونم یکم دوره

نوع رفتاد بچه ها واقعا پسندیده هست؟؟

من خیلی حساسم در این مورد پسرم مودب هست

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
سلام عزیزم شبت بخیر امیدوارم جواب بدید... من پسرم امسال قراره اول دبستان بره تصمیم ما علوی هس مشا ...

سلام عزیزم  پسرتونو ثبت نام کردن علوی؟؟ منم میخوام اونجا ثبت نام کنم پسرمو اشتن نظرات و میخوندم تایپیک شما رو دیدم 

سلام عزیزم  پسرتونو ثبت نام کردن علوی؟؟ منم میخوام اونجا ثبت نام کنم پسرمو اشتن نظرات و می ...

سلام من به هرکدوم از مشاورتحصیلی گفتم گفت به بچه باید دولتی بره اجتماعی بار بیاد هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم 

شما کدوم منطقه اید

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
سلام عزیزم شبت بخیر امیدوارم جواب بدید... من پسرم امسال قراره اول دبستان بره تصمیم ما علوی هس مشا ...

سلام گلم خوبید؟ ببینید پسر من از پیش اونجا میخونه. امسال پنجم و‌تموم میکنه.  راجبه ادب و‌تربیت بچه ها نمیشه کلی گفت. چون از یه کلاس بیست نفره طبیعتا دو‌تا بچه یه کم با بقیه فرق میکنن ولی در کل سطح ادب و فرهنگ کلاس ما بالاس. الان ۶ ساله با همون بچه ها همکلاسیم. راجب آموزش زبانشون بازم بستگی به خود بچه داره ، بعضیا وافعا استعدادشون بالاس بعضیا هم یاد نمیگیرن. بازم نمیشه کلی گفت. ولی سط آموزش مدرس ها واقعا قوی هس و اگه بچه ای بخواد قشنگ یاد میگیره. پسر من الان چند ساله جزو شاگرد ممتاز هاس ولی مثلا نمیتونه یه فیلم با زبان اصلی ببینه و‌کامل متوجه شه. زبانش در حد مثلا سوم دبیرستان ما هس. در مورد شهریه ش اگه واقعا به مشکل بر نمیخوری بذار ، چون امسال سه برابر نسبت به پارسال افزایش قیمت داشتنو متاسفانه هر سال همینطوره. حالا من دلمم نمیاد از مدرسه درش بیارم ولی واقعا خیلی پول هس 

کلا انگلیسی تدریس نمیکنن. هر سال سه تا کتاب میدن . ریاضی و علوم و فارسی. هر روز ۲ ساعت در همون تایم مدرسه تدریس زبان دارن. کلاسهای فارسیشونم سر جاشه با معلم فارسی. الان مثلا پنجم ریاضیشون در حد جمع و تفریق و ضرب و نمودار و الگو هاس. 

دیگه امسال چون افزایش شهریه بی رویه بود و هیچ امکاناتی ندارن . هیچکس ثبت نام نمیکنه