2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی؟ آخه فکر کنم قیمت تمامی شعبه ها یکی باشن؟ تهران چند هس قیمت پنجم؟

بله خوب تهران هزینه ها بالاست. پنجم را نمیدونم ولی برای پسرم ک پیش دبستانه گفتن ۳۵ البته قیمت سالی ک رو ب اتمام هست. سال بعد ۳۵ درصد اضافه میشه 

ا چقدر کم. تهران  خیلی بیش ازینها میشه.  موفق باشند

البته این علوی کودک دو زبانه که تو بعضی شهرها شعبه دارن رو میگمااا، علوی نو و علوی نوین و چند تا علوی دیگه که هستن،ربطی به علوی که ما هستیم نداره

بله خوب تهران هزینه ها بالاست. پنجم را نمیدونم ولی برای پسرم ک پیش دبستانه گفتن ۳۵ البته قیمت سالی ک ...

امسال برا ما تغذیه و لولزم التحریر و کیف که هر سال میدادن حذف کردن. فقط یونیفرم دادن و کتابهای زبان و کتابهای کمکی که کتابهر سال خودمون تهیه میکردیم

البته این علوی کودک دو زبانه که تو بعضی شهرها شعبه دارن رو میگمااا، علوی نو و علوی نوین و چند تا علو ...

بله همین را میگم منم.  الان فرزند شما که کلاس پنجم هست زبان و کامپیوترش در چه حدی هست؟ با توجه به اینکه مدرسشون دوزبانه هست کامل میتونه صحبت کنه؟ تسلط داره  به انگلیسی؟

بله همین را میگم منم.  الان فرزند شما که کلاس پنجم هست زبان و کامپیوترش در چه حدی هست؟ با توجه ...

کامپیوتر که اصلا آموزش نداشتن. زبان هم خوبه در حد خودش. ولی اینکه یه فیلم با زبان اصلی ببینه متوجه بشه نه

کامپیوتر که اصلا آموزش نداشتن. زبان هم خوبه در حد خودش. ولی اینکه یه فیلم با زبان اصلی ببینه متوجه&n ...

در حد خودش خوبه یعنی چی؟  من توقعم اینکه بچه را از اول بزاری دوزبانه واقعا دوزبانه بشه و بتونه روون صحبت کنه 

در حد خودش خوبه یعنی چی؟  من توقعم اینکه بچه را از اول بزاری دوزبانه واقعا دوزبانه بشه و بتونه ...

والا نمیدونم انتظار شما چیه ولی پسر من شاگرد ممتاز کلاسشونه. همه ی نمره هاش عالی هستن. به کتابهاش تسلط کامل داره. ولی بالاتر هم گفتم  یه فیلم با زبان اصلی رو کامل متوجه نمیشه.

والا نمیدونم انتظار شما چیه ولی پسر من شاگرد ممتاز کلاسشونه. همه ی نمره هاش عالی هستن. به کتابهاش تس ...

مشخصه انتظارم. میگم که بعد از ۵ یا ۶ سال تحصیل در مدرسه دوزبانه  و داشتن هر روز کلاس زبان به طور مرتب باید بتونن راحت صحبت کنند. اینا من نمیگم خود همین مدارس در سمینار و وبینارو نشست هاشون  میگن. 

مشخصه انتظارم. میگم که بعد از ۵ یا ۶ سال تحصیل در مدرسه دوزبانه  و داشتن هر روز کلاس زبان به طو ...

‌والا کل کلاس ما در حدی هستن که  مکالمه با هم انجام میدن و خیلی قوی ان ، ولی هیچکدوم در حد مکالمه با یه توریست خارجی  در حد خیلی قوی نیستن

خیلی ممنونم همچنین گل پسر شما عزیزم

سلام خوبید؟ پسر من سال جدید میره کلاس اول موندم کجا ثبت نامش کنم سوالم از شما اینه که مدارس علوی تو درس و امتحان سخت گیرن؟ مثل روزبه . و سوال مهمترم اینه که کلاساشون معمولا چند نفره س؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟