البته این علوی کودک دو زبانه که تو بعضی شهرها شعبه دارن رو میگمااا، علوی نو و علوی نوین و چند تا علو ...
بله همین را میگم منم. الان فرزند شما که کلاس پنجم هست زبان و کامپیوترش در چه حدی هست؟ با توجه به اینکه مدرسشون دوزبانه هست کامل میتونه صحبت کنه؟ تسلط داره به انگلیسی؟
در حد خودش خوبه یعنی چی؟ من توقعم اینکه بچه را از اول بزاری دوزبانه واقعا دوزبانه بشه و بتونه ...
والا نمیدونم انتظار شما چیه ولی پسر من شاگرد ممتاز کلاسشونه. همه ی نمره هاش عالی هستن. به کتابهاش تسلط کامل داره. ولی بالاتر هم گفتم یه فیلم با زبان اصلی رو کامل متوجه نمیشه.
والا نمیدونم انتظار شما چیه ولی پسر من شاگرد ممتاز کلاسشونه. همه ی نمره هاش عالی هستن. به کتابهاش تس ...
مشخصه انتظارم. میگم که بعد از ۵ یا ۶ سال تحصیل در مدرسه دوزبانه و داشتن هر روز کلاس زبان به طور مرتب باید بتونن راحت صحبت کنند. اینا من نمیگم خود همین مدارس در سمینار و وبینارو نشست هاشون میگن.
سلام خوبید؟ پسر من سال جدید میره کلاس اول موندم کجا ثبت نامش کنم سوالم از شما اینه که مدارس علوی تو درس و امتحان سخت گیرن؟ مثل روزبه . و سوال مهمترم اینه که کلاساشون معمولا چند نفره س؟