2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی بودم کمر درد داشتم بعد فهمیدم دیسکم بیرون زده بعد دومی هم دیسکم پاره شد

بعدش چیکار کردی

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

دكترم ميگفت ربظي ب سزارين و طبيعي نداره بخاطر بارداري كمر درد ميگيرن خيليا من سزارين با بيهوشي بودم ...

آره من هر چ نظر علمیش رو میخونم بخاطر بارداری کمردرد هست ربط ب نوع زایمان نمیدن. ولی انقد اطرافیان میگن آمپول بی حسی باعث کمردرد میشه ک من ب شک دارم میفتم. جای امپولم هم تیر می‌کشه. بارداری اولم طبیعی بودم کمردرد نگرفتم و بارداری دومم سزارین و کمردرد گرفتم ولی چون اخرای بارداری دوم کمردرد و گرفتگی عضله و پا درد داشتم فکر میکنم برا همون موقعه بارداری هست .اما جای امپولم تیر می‌کشه. پنج ماهه زایمان کردم

چند ماه بعد خوب شد منم دقیقا داره تیر میکشه

الان دوسال گذشته ،اون اوایل ،سال اول. زیاد که به خودم فشار میاوردم یا جایی میرفتم سرویسش فرنگی نبود،وحشتناک درد میگرفت 

الان خیلی بهترم 

خدایاشکرت