2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خدا بهت شفا بده 

منم درگیر بیماری هستم فکر و ذهنم دائم درگیرشه 

چند ماهه از ته دل نخندیدم 

خدا خودش بهمون نظر کنه 

خدا خودش به ما و همه مریضا شفا بده

دوستان گلم اونایی که روزه این میشه برا ما هم دعا کنین

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

انشاالله خدا بهت شفا بده  منم درگیر بیماری هستم فکر و ذهنم دائم درگیرشه  چند ماهه از ته ...

عزیزدلم انشالله خدا بهت سلامتی بده و دلت شاد بشه فداتشم درکت میکنم 🥺🥺❤❤❤❤

عزیزدلم انشالله خدا بهت سلامتی بده و دلت شاد بشه فداتشم درکت میکنم 🥺🥺❤❤❤❤

انشاالله خدا به تو هم سلامتی عطا کنه امروز میگفتم ادم قدر سلامتیش رو نمیدونه 

دلم برای روزایی که بدون دغدغه میخوابیدم ،بلند میشدم ،کارامو میکردم،تنگ شده تنگ شده تنگ شده

خداااااا دلم تنگ شده😭😭😭😭

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

انشاالله خدا بهت شفا بده  منم درگیر بیماری هستم فکر و ذهنم دائم درگیرشه  چند ماهه از ته ...

مادرم یه نذری برداشت واسه داداشم خداروشکر ماهم بعد چند ماه غصه و ناراحتی خدا دلمونو شاد کرد اگه دوست داشتی بگو برات بفرستم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
مادرم یه نذری برداشت واسه داداشم خداروشکر ماهم بعد چند ماه غصه و ناراحتی خدا دلمونو شاد کرد اگه دوست ...

بفرست عزیزم 

انشاالله منم حاجت بگیرم 

براتون از ته دلم دعا میکنم

بفرست عزیزم  انشاالله منم حاجت بگیرم  براتون از ته دلم دعا میکنم

بفرما گلم ان شاالله شماهم حاجت روا میشید 

🖤: شهیدی است به اسم علی جهانیاری (( معروف به علی آقا )) 

خیلیا به ایشون توسل کردن وایشون را واسطه بین خودشون وخداقرار دادن وحاجت گرفتن

نحوه توسل به ایشون اینجوری که حاجتتون را ازخدا میخایدومیگن 

( خدایا لطفا به آبروی این شهید بزرگوارمشکلمو حل کن چون شهدا پیش خدا ابرو دارند وخدا هم حاجتشون رامیده)

شهدا طبق آیه قرآن زنده هستن ومقام شفاعت دارند دعاشون اگر(( به صلاحتون )) باشه خدا حاجتتون رامیده

وایشون راواسطه میکنندمیگند اگر حاجت رواشودم برای ایشون نذر سیب انجام میدم

اعمال ۳۱۳صلوات .سوره ناس.زیارت عاشورا.و۱۰۰مرتبه ذکر لااله الاالله 🖤:یک بارباوضو روبه قبله

همرزم شهید تعریف میکند

که هنوز هیچ شهیدی دربخش غربی گلستان شهدا خاک نشده بودکه با علی جهانیاری برای زیارت شهیدان به گلستان رفتیم

یکی ازخانوادهای شهدا به ما سیب تعارف کردند علی سیب رابرداشتوهمانطور که اون رو گاز میزددستم راکشید وبرد به انتهای بخش غربی که تقریبا هیچ اثری ازقبورشهدانبود 

وقتی رسیدیم به انتهای بخش عربی سیبی راکه گازمی زدهم تموم شده بودته مانده سیبش را پرت کردروی خاک وگفت اینجا جای قبرمن است

باخنده گفتم جا قحطیه اینجا که شهید خاک نمیکنند خنده ای کرد وحرف راعوض کرد

زمانی که بعداز۱۳سال زیر تابوتش راگرفته بودم به محل دفن حرکت کردیم بادیدن جای قبرخشکم زد 

همان جایی که علی ته مانده سیبش راانداخته بود وآماده بود

الله اکبر

التماس دعا 🤲🤲🤲

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بفرما گلم ان شاالله شماهم حاجت روا میشید   🖤: شهیدی است به اسم علی جهانیاری (( معر ...

اسم نذرش سیبه؟باید سیب هم توزیع کنم یا فقط همون ذکرها رو بخونم؟

انشاالله خدا به تو هم سلامتی عطا کنه امروز میگفتم ادم قدر سلامتیش رو نمیدونه  دلم برای روزایی ...

عزیزممم🥺🥺🥺بخدا منم خیلی حالم داغونه خسته شدم 🥺🥺😔😔😔

اسم نذرش سیبه؟باید سیب هم توزیع کنم یا فقط همون ذکرها رو بخونم؟

حاجتتو که گرفتی به نیت شهید سیب خیرات کن

عزیزم چه نذزی بود میشه بگی قربونت 🥺❤

قشنگم برو بالاتر گفتم