2777
2789

سلام دوستان. بیایید کمکم خیلی دارم خودخوری میکنم و عذاب میکشم.

من و همسرم ۹ ماه اومدیم خونه رو از صاحب خونه اجاره کردیم صاحب خونه طبقه پایینه.

بعد امروز پیام داده که صداتون پایین میاد. 

من اصلا نمیدونستم انقدر صدا پایین میره اخه اصلا بلند حرف نمیزنیم.حتی من تو اتاق باشم همسرم داخل آشپزخونه صدامون بهم نمیرسه. ینی پایین بیشتر میره؟؟

البته منظورش از اون صدا ها بود. بعدش بهم میگه تاالان هم میومده من نگفتم بهتون. خوب زودتر میگفتی من الان چجوری تو چشمای خودشو پسرش نگاه کنم....اصلا صدام بلند نیستا حتی خود شوهرم میگه صداتو من بزور میشنوم.

خیلی اعصابم خورده بعد ۹ ماه تازه میگه...از دست خودم خورده .....وای بگید تروخدا چکارکنم دارم دیوونه میشم.

😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مد شده اون صداها همش میره تو خونه ملت؟

ترند جدیده تیک تاک

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈
دیگه کاریه که شده  از الان سایلنت باش 😁😁😁😁 بعد شب و سکوتتتتتتت  صدا بیشتر میره

ب این فک میکنم ک ایا اوایل صداهای من تا کجاهاااا ک نرفته پشم ب تنم نمیمونه🥲🤦‍♀️☹️☹️☹️🤣🤣🤣

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤